X

Εκδίκηση για το «δολοφονικό» τάκλιν

Ο Μαροκινός Μεχντί Καρσελά της Σταντάρ Λιέγης χτύπησε στο πρόσωπο τον Μπιορν Ρουτίνς για το «δολοφονικό» τάκλιν που διέπραξε ο επιθετικός της Λέουβεν.

Ant1news

Όπου δεν πίπτει… κόκκινη κάρτα, πίπτει σφαλιάρα στο πρόσωπο. Στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου στην αναμέτρηση μεταξύ της Λέουβεν και της Σταντάρ Λιέγης, ο επιθετικός των γηπεδούχων Ρουτίνς πέφτει με δύναμη πάνω στον αστράγαλο του Μαροκινού μέσου των φιλοξενούμενων, Μεχντί Καρσελά.

Προς έκπληξη όλων, ο διαιτητής τιμωρεί με… κίτρινη κάρτα το «δολοφονικό» μαρκάρισμα με τις τάπες, ενώ ο Βέλγος επιθετικός απομακρύνεται χαμογελώντας ειρωνικά…

Αν και σφαδάζει από τους πόνους, ο χαφ της Σταντάρ Λιέγης σηκώνεται και χτυπάει στο πρόσωπο τον Ρουτίνς, αντικρίζοντας την κόκκινη κάρτα του διαιτητή.

Ο Καρσελά βγαίνει στη συνέχεια από το γήπεδο υποβασταζόμενος. Το ιατρικό επιτελείο διέγνωσε κάταγμα, αλλά δεν έχει διευκρινιστεί για πόσο διάστημα θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης.

Δείτε την επίμαχη φάση και βγάλτε τα συμπεράσματα σας για το εάν έπρεπε να αποβληθεί με απευθείας κόκκινη ο επιθετικός της Λέουβεν: