X

«Μάχες» σε Λεωφόρο και «Κλεάνθης Βικελίδης»

Για την 3η θέση θα παλέψουν Παναθηναϊκός και Ατρόμητος στη Λεωφόρο, ενώ ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ δοκιμάζονται στο "Κλεάνθης Βικελίδης" και τη Νέα Σμύρνη, αντίστοιχα.

Ant1news



Η αυλαία της 15ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα ανοίγει το Σάββατο, με τον αγώνα ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ατρόμητο να ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της ημέρας. Οι «πράσινοι», που προέρχονται από το επιβλητικό 4-0 επί της Καλλονής,  μάχονται με τους Περιστεριώτες στη Λεωφόρο για την 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Την ίδια ημέρα ο Πλατανιάς υποδέχεται την Ξάνθη στα Περιβόλια Χανίων, αναζητώντας τη 2η εντός έδρας νίκη του, ενώ ο ΠΑΣ Γιάννινα ψάχνει το 6ο «τρίποντο» στους «Ζωσιμάδες» , υποδεχόμενος τον Εργοτέλη.

Την Κυριακή τα βλέμματα στρέφονται στο «Κλεάνθης Βικελίδης», όπου ο Άρης φιλοξενεί τον πρωτοπόρο και αήττητο στη φετινή σεζόν Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι», που έχουν κάνει την καλύτερη εκκίνηση στο πρωτάθλημα στην ιστορία τους, θέλουν να συνεχίσουν την εντυπωσιακή τους πορεία με στόχο να προστατέψουν το +8 από τον ΠΑΟΚ, ενώ ταυτόχρονα "καλπάζουν" για ακόμη ένα ρεκόρ.

Στην αντίπερα όχθη, οι «κίτρινοι» παραμένουν στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και μετά από έξι παιχνίδια φέτος στο γήπεδό τους αναζητούν ακόμη την πρώτη τους νίκη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Εκτός έδρας αποστολή έχει και ο δεύτερος της βαθμολογίας ΠΑΟΚ, ο οποίος δοκιμάζεται απέναντι στην Καλλονή στο γήπεδο του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη. Ο «δικέφαλος του Βορρά» μετά από δύο σερί ισοπαλίες στο πρωτάθλημα και στο Europa League, αναζητά την επιστροφή στις νίκες με στόχο να «προστατέψει» τη διαφορά του στη 2η θέση, αλλά και να μην απομακρυνθεί περισσότερο από την κορυφή.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της Κυριακής, ο Αστέρας κοντράρεται με τον Πανιώνιο στην Τρίπολη, ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει τον Λεβαδειακό στο Ηράκλειο, ενώ, τέλος, η Βέροια υποδέχεται τον Παναιτωλικό.

Το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής:

Σάββατο 14 Δεκεμβρίου
Πλατανιάς - SKODA Ξάνθη (15:00)
ΠΑΣ Γιάννινα - Εργοτέλης (17:15)
Παναθηναϊκός - Ατρόμητος (19:30)

Κυριακή 15 Δεκεμβρίου
ΟΦΗ - Λεβαδειακός (15:00)
Καλλονή  - ΠΑΟΚ (17:15)
Απόλλων - Πανθρακικός ( 17:15)
Αστέρας Τρίπολης - Πανιώνιος (17:15)
Βέροια - Παναιτωλικός (17:15)
Άρης - Ολυμπιακός (19:30)