X

Μουσείο Ρονάλντο: Η αποθέωση της ματαιοδοξίας

Ένα μουσείο προς τιμήν… του εαυτού του έφτιαξε ο Ρονάλντο στη γενέτειρα του.

Ant1news

Πόσο «ψώνιο» μπορεί να είναι ένας σταρ, για να φτιάξει ένα μουσείο αφιερωμένο στον εαυτό του;

Ο Πορτογάλος άσος της Ρεάλ Μαδρίτης, Κριστιάνο Ρονάλντο, ξεπέρασε κάθε όριο, αφού πριν καλά-καλά ολοκληρώσει την καριέρα του δημιούργησε ένα μουσείο αφιερωμένο στη σταδιοδρομία του και τις διακρίσεις που έχει κερδίσει σε προσωπικό και συλλογικό επίπεδο.

Στα εγκαίνια στη γενέτειρα του, Φουντσάλ, ο 28χρονος Ρονάλντο πόζαρε περιχαρής δίπλα σε ένα ομοίωμα του, ενώ δικαιολόγησε την κίνηση του λέγοντας πως «είναι ένα δώρο στους θαυμαστές μου».

Μάλιστα το ομοίωμα είναι τόσο... καλό, που μπερδεύτηκε μέχρι και η σύντροφος του Πορτογάλου άσου, Ιρίνα Σάικ, και του χάρισε ένα "καυτό" φιλί.

Στο Μουσείο του μίστερ «CR7» μπορεί να δει κανείς αναμνηστικά από τη σπουδαία καριέρα του πορτογάλου επιθετικού, εμφανίσεις, βραβεία και μετάλλια. Περίοπτη θέση κατέχει η «Χρυσή Μπάλα» που κατέκτησε το 2008, ωστόσο ο Ρονάλντο ανέφερε με νόημα πως έχει… χώρο και για άλλη μία, τουλάχιστον.

«Σίγουρα ελπίζω να είμαι ο νικητής φέτος, αλλά δεν έχω ψύχωση με αυτό. Δεν έφτιαξα αυτό το μουσείο βάσει των όσων θα κερδίσω στο μέλλον…», δήλωσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Η ανακοίνωση του φετινού νικητή της «Χρυσής Μπάλας» θα ανακοινωθεί στις 13 Ιανουαρίου.