X

Μοιρασιά στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Ισόπαλοι 1-1 αναδείχθηκαν ο Άρης και ο Αστέρας Τρίπολης στο Κλεάνθης Βικελίδης, στο παιχνίδι που έκλεισε την αυλαία της εμβόλιμης 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Ant1news



Οι «κίτρινοι» αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 27΄ και παρότι έχασαν πέναλτι στο 60΄, κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 65΄ τους Αρκάδες και να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας, όμως εξακολουθούν να παραμένουν χωρίς νίκη στην έδρα τους τη φετινή σεζόν.

Ο Αστέρας Τρίπολης προηγήθηκε με τον Σέτι στο 27ο λεπτό και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες για να πετύχει κι ένα δεύτερο τέρμα, χωρίς όμως να τις εκμεταλλευτεί, δίνοντας την ευκαιρία στον Άρη να αντεπιτεθεί στην επανάληψη.

Συγκεκριμένα, στο 60ο λεπτό ο Αγκάνθο αστόχησε στο πέναλτι που ο ίδιος κέρδισε στο 59΄ από τον Κοντοές, όμως πέντε λεπτά αργότερα ο Ισπανός επιθετικός με κεφαλιά έγραψε το τελικό 1-1, το οποίο, πάντως, διατηρεί την ομάδα της Θεσσαλονίκης στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Οι συνθέσεις:

Άρης: Διούδης, Καραγκούνης, Έλσνερ, Κύργιας, Τσουμάνης, Νταμαρλής (88' Κοτσαρίδης), Σουνάς (68' Ηρακλής), Τάτος, Σταυρόπουλος (72' Τσουκάνης), Μανιάς, Αγκάνθο.

Αστέρας Τρίπολης: Ερνάντες, Λούι, Σέτι, Κοντοές, Ζησόπουλος, Εντό, Μουνάφο (72' Τσαμπούρης), Ουσέρο, Καράσκο (64' Πολ), Ντε Μπλάσις (85' Χουάνμα), Μπαράλες.