X

Με Μανιάτη στη Ριζούπολη

Ο Γιάννης Μανιάτης συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Ολυμπιακού έπειτα από 3 εβδομάδες και θα δώσει το «παρών» στο ματς με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα.

Ant1news



Του Βασίλη Χατζηδάκη

Ο «υπαρχηγός» των "ερυθρολεύκων"  ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε από το παιχνίδι της 1ης Δεκεμβρίου με τον Εργοτέλη και τέθηκε στη διάθεση του Μίτσελ.

Ο Ισπανός τεχνικός αποφάσισε να ξεκουράσει για δεύτερο σερί ματς τον Αβραάμ Παπαδόπουλο και τον Χοσέ Χολέμπας. Ο 50χρονος Μαδριλένος άφησε εκτός αποστολής και τους Εντινγκά, Γιαταμπαρέ και Μεντζανί.

Έτσι η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τους Μέγιερι, Ρομπέρτο, Μπονγκ, Κάμπελ, Ντομίνγκεζ, Φουστέρ, Ιμπαγάσα, Μασάντο, Μανιάτη, Μανωλά, Ολαϊτάν, Παπάζογλου, Σαλίνο, Σάμαρη, Σαβιόλα, Σέποβιτς, Σιόβα, Τόρες και Βάις.

Την ίδια ώρα ο Κώστας Μήτρογλου συνεχίζει το πρόγραμμα αποθεραπείας προκειμένου να επιστρέψει στην ενεργό δράση το 2014. Με τον διεθνή επιθετικό του Ολυμπιακού ασχολείται τόσο ο γαλλικός όσο και ο αγγλικός τύπος μετά την ανανέωση του συμβολαίου του. Οι Γάλλοι αναφέρουν πως ο πρώτος σκόρερ της Σούπερ Λίγκα «σνόμπαρε» τη Λίβερπουλ και οι βρετανοί προσπαθούν να υποβαθμίσουν την αστοχία των «κόκκινων» του Ρότζερς, υποστηρίζοντας πως η απόκτηση του Έλληνα στράικερ θα ήταν ρίσκο για την αγγλική ομάδα.