X

Μαδριλένικες «σειρήνες» για Ρομπέρτο

Ισπανικά «εμπόδια» προέκυψαν αίφνης για την παραμονή του Ρομπέρτο στον Ολυμπιακό.

Ant1news

Του Βασίλη Χατζηδάκη

Η Ατλέτικο «καλεί» άμεσα τον 27χρονο τερματοφύλακα στη Μαδρίτη μετά την αποκάλυψη του καταλανικού τύπου πως ο Κουρτούα βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη Μπαρτσελόνα. Όλα δείχνουν πως ο Βέλγος πορτιέρο, ο οποίος αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στους «ροχιμπλάνκος» από την Τσέλσι,  θα αναχωρήσει το ερχόμενο καλοκαίρι από το «Βιθέντε Καλντερόν». Έτσι ο Ντιέγκο Σιμεόνε και οι συνεργάτες του αναζητούν το διάδοχο του και αυτός δεν αποκλείεται να είναι ο «φύλακας άγγελος» του φετινού Ολυμπιακού. 

Το εγκώμιο του Ρομπέρτο έπλεξε στη Marca ο αθλητικός διευθυντής της Ατλέτικο, Χοσέ Λουίς Πέρεθ Καμινέρο, ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Κανένας δεν μπορεί να αμφιβάλλει για εκείνον. Δεν μπορεί να αμφισβητηθεί πως κάνει μία τρομερή σεζόν. Μία εξαιρετική χρονιά με τον Ολυμπιακό. Τον τσεκάρουμε συνέχεια, τον παρατηρούμε και τον έχουμε από πολύ κοντά και λόγω της χρονιάς που κάνει. Η ομάδα του πέρασε στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ λόγω των αποκρούσεών του. Ο Ρομπέρτο για εμάς είναι μία πολύ σοβαρή και μεγάλη επένδυση. Τον εμπιστευόμαστε απόλυτα, τον πιστεύουμε στο 100% και θεωρούμε πως είναι στο επίπεδο που απαιτείται για να είναι μαζί μας. Για να είναι ξανά στην ομάδα μας». 

Προτάθηκε πάλι ο Λεγεάρ! 

Ένας παλιός γνώριμος ήρθε και πάλι στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό. Ο λόγος για τον Βέλγο μεσοεπιθετικό Τζόναθαν Λεγεάρ, ο οποίος προτάθηκε για μία ακόμη φορά στους πρωταθλητές Ελλάδος. Ο Βελγικός τύπος υποστηρίζει πως οι «ερυθρόλευκοι» θα ασχοληθούν «ζεστά» με την περίπτωση του Λεγεάρ, σε περίπτωση που δεν μείνει στον Πειραιά ο Τζόελ Κάμπελ. Το συμβόλαιο του 27χρονου Βέλγου με την Τέρεκ Γκρόζνι λήγει το καλοκαίρι και ο διεθνής άσος δεν επιθυμεί να παραμείνει στην Ρωσία.

Ο Σαβιόλα βάφτισε την κορούλα του 

Ο Χαβιέ Σαβιόλα και η σύζυγος του Ρομανέλα Αμάτο επισκέφθηκαν την Παρανά, όπου και βάφτισαν την επτά μηνών κόρης τους, Χουλιέτα, που γεννήθηκε στην Μάλαγα της Ισπανίας. Ο σούπερ σταρ του Ολυμπιακού με την σύζυγο του συνάντησαν τη δήμαρχο της πόλης, Μπλάνκα Οσούνα και της χάρισαν μία φανέλα των πρωταθλητών Ελλάδος.