X

Αποκλεισμός-σοκ για την ΑΕΚ

«Μαύρη» Πρωτοχρονιά περιμένει τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο της Ένωσης, μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο της Γ’ Εθνικής από τον Αγροτικό Αστέρα.

Ant1news

Με το χειρότερο τρόπο «φεύγει» το 2013 για την ΑΕΚ, η οποία γνώρισε την ήττα με 2-0 από τον Αγροτικό Αστέρα στην παράταση και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής.

Κάκιστη εμφάνιση πραγματοποίησαν οι παίκτες του Τραϊανού Δέλλα στο Καυτανζόγλειο, που αρκέστηκαν σε μία φλύαρη υπεροχή στην κανονική διάρκεια του αγώνα. Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς τέρματα.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν πρώτοι στο ξεκίνημα της παράτασης, αλλά ο Αγροτικός Αστέρας κατάφερε να σημειώσει δύο γκολ μέσα σε διάστημα 3 λεπτών. Στο 106’ ο Κρυστάλλης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, μετά από ασίστ του Λαζαρίδη. Με εκπληκτικό σλάλομ, ο Λαζαρίδης πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του στο 109ο λεπτό και σκόραρε, δίνοντας το έναυσμα για ξέφρενους πανηγυρισμούς στους οπαδούς του Αγροτικού Αστέρα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αγροτικός Αστέρας: Ταταρίδης, Καραντασιάδης (75’ Κρυστάλλης), Τριανταφυλλίδης, Γεωργιάδης, Γκέρμαν, Σαμουηλίδης, Χατζηλιάδης, Θεοδωρίδης (58’ Παπαδόπουλος), Αθανασιάδης (46’ Κουκουλέκης), Βελλίνης, Λαζαρίδης.

ΑΕΚ: Καραγκιολίδης, Γεωργέας, Πεταυράκης, Ρόβας, Τσιρίλο, Κορδέρο, Ανάκογλου, Γροντής (80’ Τσεβάς), Πλατέλλας, Ντακόλ (46’ Αργυρίου), Μπρέσεβιτς.