X

«Ο Ταταρουσάνου πάει στον Ολυμπιακό»

Ο Ρομπέρτο θα επιστρέψει στη Μαδρίτη το ερχόμενο καλοκαίρι, σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο και οι Ρουμάνοι είναι σίγουροι πως ο επόμενος «φύλακας-άγγελος» του Ολυμπιακού θα είναι ο Τσιπριάν Ταταρουσάνου.

Ant1news

Του Βασίλη Χατζηδάκη

Τη συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές επιβεβαίωσε ο επίτιμος πρόεδρος της Στεάουα Βουκουρεστίου, Χέλμουτ Ντουκαντάμ, ο οποίος δήλωσε πως είναι σωστή η απόφαση του πανύψηλου τερματοφύλακα να συνεχίσει την καριέρα του στον πρωταθλητή Ελλάδος.

«Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα επιπέδου Champions League και από αυτήν την άποψη είναι σωστή η απόφασή του. Θεωρώ, όμως, πως οι 500.000 ευρώ ανά έτος που του προσφέρει η ελληνική ομάδα είναι λίγα. Θα μπορούσε να διεκδικήσει τουλάχιστον 800.000 ευρώ. Είναι ο τερματοφύλακας της πρωταθλήτριας, είναι βασικός στην εθνική. Εμείς, αν και θα τον χάσουμε το καλοκαίρι χωρίς αντίτιμο, δεν τον παραχωρούμε τώρα ούτε με ένα ή δύο εκατομμύρια ευρώ. Προτεραιότητά μας είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα και στη συνέχεια να διεκδικήσουμε είσοδο στους ομίλους του Champions League όπου τα οφέλη θα είναι περισσότερα», δήλωσε ο Ντουκαντάμ.

Για πολύ καλή επιλογή του Ταταρουσάνου να πάει στον Ολυμπιακό έκανε λόγο ο διεθνής μέσος του ΠΑΟΚ, Κοστίν Λάζαρ.