X

«Πελέ και τέλος»

Ο Πελέ θα είναι η μοναδική προσθήκη του Ολυμπιακού στη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, προς τέρψιν του Μίτσελ.

Ant1news

Του Βασίλη Χατζηδάκη

Ο Ισπανός τεχνικός δε θέλει να διαταραχθεί η ισορροπία στην ομάδα και έτσι οι άνθρωποι των πρωταθλητών διέψευσαν με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τα σενάρια για περεταίρω ενίσχυση των πρωτοπόρων της Σούπερ Λίγκας.

Οι Ρουμάνοι μπορεί να υποστηρίζουν πως ο Τσιπριάν Ταταρουσάνου έχει έρθει σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό, όμως προτεραιότητα των «ερυθρόλευκων» για τη θέση του τερματοφύλακα παραμένει ο Ρομπέρτο. Αν ο Ισπανός επιστρέψει στη Μαδρίτη, τότε θα… πέσει στο τραπέζι του μετεγγραφικού σχεδιασμού το όνομα του πανύψηλου Ρουμάνου τερματοφύλακα, ο οποίος το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από την Στεάουα Βουκουρεστίου.

Ο «κλεισμένος» Τάσος Αυλωνίτης θα μείνει μέχρι το καλοκαίρι στη Νέα Σμύρνη. Ο Μιχάλης Μπακάκης του Παναιτωλικού είναι μία περίπτωση νέου Έλληνα ποδοσφαιριστή που ενδιαφέρει τους πρωταθλητές, οι οποίοι όμως διέψευσαν πως έχουν κάνει πρόταση στην ομάδα του Αγρινίου για την απόκτηση του ταλαντούχου άσου. Παράλληλα χαρακτήρισαν «παραμύθια» τα μετεγγραφικά σενάρια για τον Κώστα Σταφυλίδη της Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Στο μέτωπο των δανεικών, ο Μεντζανί οδεύει προς Γαλλία, ενώ και ο Γιαταμπαρέ αναμένεται να επιστρέψει στη Μπαστιά. Ο Βλαχοδήμος θα γίνει κάτοικος Χανίων για λογαριασμό του Πλατανιά και ο Ντε Βινσέντι θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο με τα χρώματα του ΑΠΟΕΛ. Σε ότι αφορά την προπόνηση, ο Πελέ γνώρισε τη Δευτέρα τους νέους του συμπαίκτες στο Ρέντη. Ο Πορτογάλος μέσος παρουσιάζεται ορεξάτος και δεν αποκλείεται ο Μίτσελ να τον συμπεριλάβει στην αποστολή για το σαββατιάτικο ματς με την Καλλονή στο γήπεδο Καραϊσκάκη, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα.

Ο Κώστας Μήτρογλου μπορεί να ανεβάζει συνεχώς «στροφές», όμως το πιθανότερο είναι να προφυλαχθεί τόσο από το ματς με την Καλλονή, όσο και από το παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Το «βαρύ πυροβολικό» του Ολυμπιακού αναμένεται να επιστρέψει στην ενεργό δράση στον αγώνα με τον Λεβαδειακό στις 18 Ιανουαρίου.