X

«Ήταν στην Ελλάδα ο Ταταρουσάνου στις 30 Δεκεμβρίου»

Ο Τσιπριάν Ταταρουσάνου ήρθε στην Ελλάδα στις 30 Δεκεμβρίου, προκειμένου να διαπραγματευθεί απευθείας με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού.

Ant1news

Του Βασίλη Χατζηδάκη

Τουλάχιστον, αυτό υποστηρίζει ο τύπος της Ρουμανίας, ο οποίος πηγαίνει ένα βήμα παρακάτω το φημολογούμενο φλερτ του πανύψηλου τερματοφύλακα με τον πρωταθλητή Ελλάδος.

Πιο συγκεκριμένα, η «Gazeta Sporturilor» αναφέρει πως ο 28χρονος έφτασε το πρωί της ημέρας στην Ελλάδα και αναχώρησε λίγο πριν τα μεσάνυχτα και πάλι για την πατρίδα του. Οι Ρουμάνοι επιμένουν πως ο Ταταρουσάνου θα είναι κάτοικος Πειραιά από τον ερχόμενο Ιούλιο και ότι οι αποδοχές του θα φτάσουν τις 500 χιλιάδες ευρώ τον χρόνο.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού διαψεύδουν πως υπάρχει συμφωνία με τον διεθνή Ρουμάνο τερματοφύλακα, καθώς προτεραιότητα για τους «ερυθρόλευκους» αποτελεί η παραμονή του Ρομπέρτο. Το όνομα του Ταταρουσάνου βρίσκεται, πάντως, στη μετεγγραφική λίστα των πρωτοπόρων της Σούπερ Λίγκα.

«Όχι» για Μανωλά

Ο Ολυμπιακός φέρεται να απέρριψε πρόταση γερμανικής ομάδας για τον Κώστα Μανωλά. Η διοίκηση των πρωταθλητών μένει πιστή στις εξαγγελίες της πως δεν πρόκειται να παραχωρηθεί κανένας παίκτης από τους «βασικούς» τη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Έτσι όταν η γερμανική ομάδα (φημολογείται πως είναι η Βόλφσμπουργκ) «χτύπησε» την πόρτα των «ερυθρόλευκων» για τον διεθνή κεντρικό αμυντικό, η απάντηση του Ολυμπιακού ήταν: «ο παίκτης δεν πωλείται».

Ξεκαθάρισμα για τους δανεικούς

Μετά την επιστροφή του Μεντζανί στη Γαλλία για λογαριασμό της Βαλενσιέν, τη σκυτάλη αναμένεται να πάρει ο Σαμπού Γιαταμπαρέ. Ο πανύψηλος χαφ θα φορέσει και πάλι τη φανέλα της Μπαστιά, αυτή τη φορά όμως ως δανεικός. Ο Ντε Βισέντι οδεύει προς την Κύπρο και τον ΑΠΟΕΛ, ενώ ο Βλαχοδήμος είναι μεταξύ Πλατανιά και Άρη.