X

Κλείνουν Πέτριτς και Όλσεν

Ο Μλάντεν Πέτριτς συμφώνησε προφορικά με τον Παναθηναϊκό και πλέον μπαίνει στην τελική ευθεία η μεγάλη μεταγραφή του Κροάτη διεθνή επιθετικού. Κλείνει ως δανεικός από την Ίντερ ο 20χρονος Δανός μέσος Πάτρικ Όλσεν.

Ant1news

Του Γιώργου Τριανταφυλλίδη 

Το "μπαμ" του Παναθηναϊκού για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο βρίσκεται προ των πυλών. Ο Μλάντεν Πέτριτς πείστηκε να φορέσει την "πράσινη" φανέλα, μετά τις συνεχείς επαφές που είχε με τον Νίκο Νταμπίζα και αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας για 1,5 χρόνο με συνολικές απολαβές 600 χιλιάδες ευρώ (200 χιλιάδες ευρώ μέχρι το καλοκαίρι και 400 χιλιάδες ευρώ για την επόμενη σεζόν). 

Ο Παναθηναϊκός καλύπτει τον Πέτριτς στο αγωνιστικό σκέλος, εξασφαλίζοντας του χρόνο συμμετοχής στην προσπάθεια του 32χρονου φορ να επιστρέψει στην εθνική ομάδα της Κροατίας για το Μουντιάλ της Βραζιλίας. Παράλληλα κυρίως ο Πράνιτς αλλά και ο Σίλντενφελντ του μίλησαν με κολακευτικά λόγια για την ομάδα και την Αθήνα, ενώ η ελληνίδα σύζυγος του Πέτριτς, Δέσποινα Αγαπητού επιθυμεί να επιστρέψει στην πατρίδα. 

Το επόμενο βήμα είναι η άφιξη του Πέτριτς στην Αθήνα για τις ιατρικές εξετάσεις και τις τελικές συζητήσεις προκειμένου να υπογράψει και να τεθεί στη διάθεση του Αναστασίου. Ο Κροάτης διεθνής επιθετικός αναμένεται να προσαρμοστεί άμεσα, αφού έχει συνεργαστεί με τον Μπεργκ στο Αμβούργο, ενώ η παρουσία των δύο συμπατριωτών του, των Πράνιτς και Σίλντενφελντ, θα τον βοηθήσουν για να μπει γρήγορα στο κλίμα της ομάδας.

Παράλληλα οι "πράσινοι" ψάχνονται για έναν κεντρικό μέσο και οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι βρίσκονται κοντά σε συμφωνία με την Ιντερ για τον 20χρονο Δανό χαφ της Ιντερ Πάτρικ Όλσεν με τη μορφή δανεισμού μέχρι το καλοκαίρι. Είναι διεθνής με την U-21 της εθνικής ομάδας της χώρας του, μετακόμισε το καλοκαίρι του 2012 από την Μπρόντμπι στο Μιλάνο, φέτος ανέβηκε στην πρώτη ομάδα και μετρά μια συμμετοχή με την Ίντερ στο Κύπελλο Ιταλίας αλλά οι "νερατζούρι" θέλουν να τον δώσουν δανεικό για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.