X

Παίκτης του ΠΑΟΚ και ο Μαντούρο, μετά τον Μάρτενς

Με τη φανέλα του ΠΑΟΚ θα αγωνίζεται για τα επόμενα 2,5 χρόνια ο Χέντβιχες Μαντούρο.

Ant1news



Την απόκτηση του 28χρονου Χέντβιχες Μαντούρο ανακοίνωσε τη Δευτέρα ο ΠΑΟΚ μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του συλλόγου, μία ημέρα μετά την επίσημη ανακοίνωση για τη συμφωνία με τον Μάρτενς, που θα ενταχθεί στο ρόστερ του «Δικεφάλου του Βορρά» το καλοκαίρι.

Ο Ολλανδός 28χρονος αμυντικός μέσος, που αγωνίζεται και ως κεντρικός αμυντικός, αφού πέρασε επιτυχώς τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της Θεσσαλονίκης για τα επόμενα δυόμισι χρόνια.

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Hedwiges Maduro. Ο 28χρονος Ολλανδός ποδοσφαιριστής πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και στη συνέχεια υπέγραψε τo διάρκειας 2,5 ετών συμβόλαιό του με το σύλλογο», αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Είχε προηγηθεί το βράδυ της Κυριακής η επίσημη ανακοίνωση για τη συμφωνία με τον Μάαρτεν Μάρτενς. Ο 29χρονος διεθνής Βέλγος μεσοεπιθετικός, του οποίου το συμβόλαιο λήγει με την Αλκμααρ το καλοκαίρι, θα ενσωματωθεί στον ΠΑΟΚ την 1η Ιουλίου 2014.

Την ίδια ώρα, τα ρουμανικά ΜΜΕ και ο τερματοφύλακας της Πετρολούλ, Μιρτσέα Μπορνέσκου, «στέλνουν» στον «Δικέφαλο του Βορρά» και τον Αλεξάντρου Μπένγκα.

Συγκεκριμένα, ο συμπαίκτης του 24χρονου αμυντικού έγραψε το βράδυ της Κυριακής στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ότι ο Μπένγκα αποχωρεί από την Πετρολούλ και στη συνέχεια μάλιστα, ερωτηθείς για το που θα συνεχίσει την καριέρα του, ο Μπορνέσκου έγραψε ότι μετακομίζει στον ΠΑΟΚ. Ωστόσο, η συμφωνία δεν έχει επιβεβαιωθεί ούτε από την ομάδα της Θεσσαλονίκης ούτε από την Πετρολούλ.