X

Μπενζεμά και Ρονάλντο έλυσαν τον γόρδιο δεσμό

Στο κυνήγι της Μπαρτσελόνα και της Ατλέτικο Μαδρίτης συνεχίζει να βρίσκεται η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία νίκησε τη Θέλτα με 3-0 στο Μπερναμπέου.

Ant1news



Η Ρεάλ Μαδρίτης δυσκολεύτηκε για 67 λεπτά απέναντι στη Θέλτα, με τον Μπενζεμά να λύνει το γόρδιο δεσμό και να ανοίγει το σκορ. Στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος σκόραρε δύο φορές, στο 82’ και στις καθυστερήσεις, διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.

Ο πορτογάλος έφτασε το 400 τέρματα συνολικά στην καριέρα του, ενώ τα δύο γκολ του, ο πορτογάλος τα αφιέρωσε στον Εουσέμπιο, που έφυγε από τη ζωή.

Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης ήταν και η άσεμνη χειρονομία του Ντι Μαρία κατά την αντικατάστασή του, προς τους φίλους της Ρέαλ, που τον αποδοκίμαζαν. 

Σαν σίφουνας πέρασε από το Τερέσα Ριβέρο η Βιγιαρεάλ. Το κίτρινο υποβρύχιο τορπίλισε την έδρα της Ράγιο Βαγεκάνο, επικρατώντας με το εντυπωσιακό 2-5.

Μεγάλοι πρωταγωνιστές ήταν οι Ούτσε και Περμπέτ, οι οποίοι πριν τη συμπλήρωση ενός τετάρτου είχαν δώσει αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα τους. Ο γάλλος σκόραρε για δεύτερη φορά λίγο πριν την ολοκλήρωση του ημιχρόνου, με τον Ούτσε να συνεχίζει το προσωπικό του σόου στην επανάληψη. Με δύο τέρματα στο 57’ και στο 64’, ο νιγηριανός έκανε χατ-τρικ, ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 0-5. Μοναδικός διασωθής για τους γηπεδούχους, ήταν ο πρώην άσος του Ολυμπιακού, Νέρι Καστίγιο, ο οποίος σκόραρε δύο φορές, διαμορφώνοντας το τελικό 2-5.

Στην Ιταλία, στο κυνήγι της Γιουβέντους και της Ρόμα συνεχίζει να βρίσκεται η Νάπολι, η οποία με δύο γκολ του Μέρτενς, στο 53 και στο 62, επιβλήθηκε της Σαμπντόρια με 2-0 στο Σαν Πάολο και παρέμεινε στην τρίτη θέση της Σέριε Α.

Τα 100 γκολ με τη φανέλα της Μίλαν έφτασε ο Κακά, ο οποίος όχι μόνο άνοιξε το σκορ στο 35 απέναντι στην Αταλάντα, αλλά έκανε και το 2-0 στο 65ο λεπτό. Το τελικό 3-0 για τους ροσονέρι διαμόρφωσε δύο λεπτά αργότερα ο Κριστάντε. 

Όπως και την περσινή σεζόν, έτσι και φέτος, ο Κλόζε εκτέλεσε την Ίντερ, δίνοντας στη Λάτσιο τη νίκη με 1-0 στο Ολίμπικο.