X

Επέστρεψε με δύο γκολ ο Μέσι και έπαιξε μόνο 30 λεπτά!

Ένα ημίωρο στο φινάλε ήταν αρκετό για τον Λιονέλ Μέσι για κάνει μία ηχηρή επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους, μετά από σχεδόν δύο μήνες αγωνιστικής απραξίας λόγω τραυματισμού.

Ant1news



Ο Αργεντινός σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα μέσα σε τέσσερα λεπτά πέτυχε δύο γκολ (89΄, 90+3΄) και οδήγησε τους "μπλαουγκράνα" στο επιβλητικό 4-0 επί της Χετάφε, φέρνοντας τους Καταλανούς "αγκαλιά" με την πρόκριση στα προημιτελικά του ισπανικού Κυπέλλου (Copa del Rey).

Ο Φάμπρεγας αρχικά με κεφαλιά μόλις στο 8ο λεπτό άνοιξε το σκορ, ενώ στο 63΄ διπλασίασε τέρματα της ομάδας του με μία άψογη εκτέλεση πέναλτι. Από εκεί και έπειτα ανέλαβε δράση ο Μέσι.

Στο ίδιο λεπτό ο "Λέο" πέρασε στον αγώνα στη θέση του Ινιέστα και αφού... ζεστάθηκε, έγραψε το 3-0 στο 89΄ με ένα ψύχραιμο πλασέ από κοντά και το τελικό 4-0 στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων με ένα όμορφο γκολ την ώρα που 4 αμυντικοί προσπαθούσαν να του κλείσουν τον δρόμο. Το δεύτερο γκολ του Αργεντινού ξεσήκωσε το Καμπ Νου και τους περίπου 39.000 φιλάθλους που βρίσκονταν στις εξέδρες.

Με τη νίκη αυτή η Μπαρτσελόνα μετέτρεψε ουσιαστικά σε τυπική διαδικασία τον επαναληπτικό στη Μαδρίτη και βάζει... πλώρη για τους "8" του θεσμού.