X

Με Μπαϊράμι αλλά χωρίς Λαγό

Με τον Μπαϊράμι στην αποστολή αλλά χωρίς τους Σίλντενφελντ-Ζέκα-Τριανταφυλλόπουλο-Λαγό, θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός το Σάββατο τον Πανιώνιο στη Λεωφόρο.

Ant1news


Γιώργος Τριανταφυλλίδης

Τα προβλήματα συνεχίζονται για τον Γιάννη Αναστασίου. Μετά τον τραυματία Σίλντενφελντ και τους τιμωρημένους Τριανταφυλλόπουλο-Ζέκα, δεν υπολογίζει για το ματς με τον Πανιώνιο και τον Τάσο Λαγό που τραυματίστηκε στην τελευταία προπόνηση την Παρασκευής και έμεινε εκτός αποστολής. Ο νεαρός μέσος υπέστη τράβηγμα στον αριστερό τετρακέφαλο και θα μείνει εκτός για περίπου 10 μέρες.

Νέο πρόσωπο στην αποστολή είναι ο Σουηδός Εμίρ Μπαϊράμι που επιστρέφει μετά από 2,5 μήνες λόγω της επέμβασης που υποβλήθηκε στη μέση. Αναλυτικά στην αποστολή μετέχουν οι Κοτσόλης, Καπίνο, Ταμπάκης, Μαρινάκης, Χουχούμης, Νάνο, Σπυρόπουλος, Κουτρουμπής, Ρισβάνης, Αναστασόπουλος, Μέντες, Δώνης, Ατζαγκούν, Αμπεΐντ, Πράνιτς, Ντίνας, Κλωναρίδης, Καρέλης, Μπαϊράμι και Μπεργκ.

Μετά την ήττα από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, οι "πράσινοι" καλούνται να επιστρέψουν στις επιτυχίες με αντίπαλο τον Πανιώνιο στη Λεωφόρο το απόγευμα του Σαββάτου και να πετύχουν την πρώτη νίκη τους μέσα στο 2014