X

Αρχίζει η δίκη Ριμπερί-Μπενζεμά για το σκάνδαλο με τη Ζαχία Ντεχάρ

Ο δικηγόρος του Ριμπερί εμφανίζεται αισιόδοξος ότι ο πελάτης του δε θα χάσει το Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Ant1news

Λίγες ημέρες αφότου έχασε τη «Χρυσή Μπάλα», ο Φρανκ Ριμπερί κινδυνεύει να χάσει, όχι μόνο του Μουντιάλ, αλλά και την ελευθερία του! Ο Γάλλος άσος, όπως και ο συμπαίκτης του, Καρίμ Μπενζεμά, καλούνται να λογοδοτήσουν τη Δευτέρα ενώπιον της δικαιοσύνης για την επί πληρωμή συνεύρεσή τους με μία ανήλικη πριν από πέντε χρόνια.

Με βάση τη δικογραφία, η Ζαχία Ντεχάρ υπήρξε ιερόδουλη στην ηλικία των 16 ετών, αλλά έλεγε στους «πελάτες» ότι είχε συμπληρώσει τα 18.  Το 2008 (όταν ήταν 16) φέρεται να πέρασε μία νύχτα σε σουίτα ξενοδοχείου στο Παρίσι με τον επιθετικό Καρίμ Μπενζεμά. Ο γάλλος διεθνής αρνείται ότι πλήρωσε 500 ευρώ για τις ερωτικές της υπηρεσίες.

Ένα χρόνο αργότερα η αλγερινής καταγωγής καλλονή φέρεται να πέταξε στο Μόναχο για το πάρτι γενεθλίων του Φρανκ Ριμπερί. Ο σταρ των γηπέδων έχει παραδεχθεί ότι έκανε σεξ μαζί της, αλλά διέψευσε τις πληροφορίες πως την πλήρωσε 700 ευρώ και ότι γνώριζε πως ήταν ανήλικη.

Η πέτρα του σκανδάλου εκμεταλλεύθηκε το σάλο που ξέσπασε για να γίνει διάσημη. Η 22χρονη πλέον Ζαχία Ντεχάρ έχει λανσάρει τη δική της κολεξιόν εσωρούχων.

Ενόψει της έναρξης της πολύκροτης δίκης, που αναμένεται να διαρκέσει μέχρι τις 23 Ιανουαρίου, ο συνήγορος υπεράσπισης του Φρανκ Ριμπερί εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι ο άσος της Εθνικής Γαλλίας δε θα χάσει το Μουντιάλ.

«Δεν υπάρχουν στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι γνώριζε την ηλικία της. Θα παρουσιαστούμε στο δικαστήριο και πιστεύω πως ανεξαρτήτως έκβασης της δίκης, ο κύριος Ριμπερί θα πάει στη Βραζιλία τον Ιούνιο», είπε ο δικηγόρος Κάρλο-Αλμπέρτο Μπρούσα.

Εάν καταδικαστούν, πάντως, Ριμπερί και Μπενζεμά αντιμετωπίζουν ποινή φυλάκισης 3 ετών και χρηματικό πρόστιμο 45.000 ευρώ.