X

Άνετη επικράτηση με καλή εμφάνιση για την ΑΕΚ

Σε μία από τις καλύτερες φετινές εμφανίσεις της, η ΑΕΚ ξεπέρασε άνετα με 3-0 το εμπόδιο του Ερμή Ζωνιανών στο ΟΑΚΑ, για την 14η αγωνιστική του 6ου ομίλου της Γ' Εθνικής.

Ant1news



Αποδίδοντας καλό ποδόσφαιρο, η «Ένωση» κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο απέναντι στον Ερμή Ζωνιανών, φτάνοντας εύκολα στη νίκη με 3-0. Ο Πόποβιτς στο 43ο λεπτό έγραψε το 1-0, ενώ οι Ανάκογλου στο 53΄και ο Τσεβάς στο 73΄ διαμόρφωσαν το τελικό σκορ.

Είχαν προηγηθεί στο 13ο λεπτό του αγώνα ένα δοκάρι του Ντακόλ, ένα κανονικό γκολ του Γρόντη στο 27΄,  το οποίο δεν μέτρησε, ένα χαμένο πέναλτι του Πλατέλλα στη φάση του γκολ και αρκετές ακόμη κλασικές χαμένες ευκαιρίες των «κιτρινόμαυρων» για ένα γκολ.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ: Καραγκιολίδης, Πεταυράκης, Τσιρίλο, Ρόβας, Γεωργέας (75’ Τσουκαλάς), Κορδέρο, Γροντής (69’ Τσεβάς), Πλατέλλας (82’ Τσουμάγκας), Ανάκογλου, Πόποβιτς, Ντακόλ.

Ερμής Ζωνιανών: Μήτρου, Κανδυλάκης, Κοζορώνης, Μπριλάκης, Σταυρακάκης, Ρουμπάκης (83’ Κάββαλος), Μπέρκης (69’ Κοζανίδης), Αριστεινίδης, Ευαγγέλου, Πλουσής, Βαρούχας (60’ Κλίνης).