X

Απαντά ο Λαγός - Ξεκαθαρίζει για Όλσεν

Ο Τάσος Λαγός ζήτησε παράταση και θα απαντήσει εντός της ημέρας στην πρόταση του Παναθηναϊκού. Ξεκαθαρίζει για Όλσεν.

Ant1news

Του Γιώργου Τριανταφυλλίδη

Ο Τάσος Λαγός ζήτησε μια μικρή παράταση από τη διοίκηση και θα απαντήσει τελικά την Τρίτη στην πρόταση για την ανανέωση του συμβολαίου του για τρία χρόνια, με ετήσιες απολαβές 100 χιλιάδες ευρώ. Υπάρχει αισιοδοξία ότι ο 21χρονος μέσος θα παραμείνει στην ομάδα και μετά το καλοκαίρι, αν και δεν είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την οικονομική προσφορά, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει βρει κάποια αξιόλογη πρόταση.

Εξελίξεις αναμένονται μέσα στην εβδομάδα και με την υπόθεση του Δανού μέσου Πάτρικ Όλσεν από την Ίντερ, ενώ ανοιχτό παραμένει το θέμα του κεντρικού αμυντικού, με τον Σίλντενφελντ να ψάχνεται και τον Νίκο Νταμπίζα να ερευνά την αγορά για στόπερ.

16 ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού βρέθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων και παρακολούθησαν από κοντά τη μεγάλη νίκη της ομάδας μπάσκετ σε βάρος του Ολυμπιακού. Οι Μπεργκ, Σίλντενφελντ, Πέτριτς, Μπαϊράμι, Ρισβάνης, Αποστολόπουλος, Κοτσόλης, Μέντες, Λαγός, Καπίνο, Μαρινάκης, Ζέκα, Νάνο, Ντίνας, Δώνης και Τριανταφυλλόπουλος βρέθηκαν μαζί στις εξέδρες και είδαν από κοντά την προσπάθεια των παικτών του Αργύρη Πεδουλάκη.