X

Πλησιάζει ο Μαρκάνο!

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται μία ανάσα από την απόκτηση του Ιβάν Μαρκάνο με τη μορφή δανεισμού από την Ρούμπιν Καζάν.

Ant1news

Του Βασίλη Χατζηδάκη

Ο Ισπανός άσος αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες στην Ελλάδα, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του στους πρωταθλητές. Σύμφωνα με πληροφορίες, η αρχική συμφωνία μιλάει για δανεισμό του αριστεροπόδαρου αμυντικού μέχρι το καλοκαίρι, που θα στοιχίσει 500 χιλιάδες ευρώ στους «ερυθρόλευκους», ενώ προβλέπεται και οψιόν αγορά του.

Πλέον, ο Μαρκάνο βρίσκεται στο… δρόμο για την επιστροφή του στον Πειραιά έπειτα από 1,5 χρόνο.

Υπογράφει ο Ιμπραήμ

Μόνο οι υπογραφές απομένουν για να ολοκληρωθεί η απόκτηση του Ιμπραήμ στον Ολυμπιακό. Ο 23χρονος μέσος πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας 3,5 ετών με τους πειραιώτες. Ο διεθνής Νορβηγός θα παραχωρηθεί δανεικός στον Εργοτέλη και το καλοκαίρι θα ανηφορίσει στο Ρέντη.

Απορρίφθηκε η έφεση του Ολυμπιακού

Κενές θα μείνουν περίπου 2 χιλιάδες θέσεις στη Θύρα 7 στο ματς του Ολυμπιακού με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Η αρμόδια επιτροπή της UEFA απέρριψε την έφεση των πρωταθλητών Ελλάδος για την ποινή που είχε επιβληθεί σε πρώτο βαθμό σχετικά με το πανό στο παιχνίδι με την Άντερλεχτ. Περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές όταν καθαρογραφεί η απόφαση.