X

"Stop" στα μεταγραφικά

Φρένο στα μεταγραφικά σενάρια για τον Παναθηναϊκό έβαλε ο Γιάννης Αναστασίου, την ώρα που οι "πράσινοι" ξεκίνησαν νέο κύκλο επαφών με τον Λαγό.

Ant1news

Του Γιώργου Τριανταφυλλίδη 

Ο Γιάννης Αναστασίου δήλωσε στη NOVA ότι "δεν νομίζω ότι τη δεδομένη στιγμή θα γίνει κάποια προσθήκη. Έχουμε ήδη ένα αρκετά μεγάλο ρόστερ, με την προσθήκη και των νέων παιδιών από την Ακαδημία, τα οποία μπαίνουν σταδιακά στην πρώτη ομάδα και ο στόχος μας είναι να βγάζουμε παιδιά από την Ακαδημία μας, να μπαίνουν σιγά - σιγά στην πρώτη ομάδα και να αποκτούν εμπειρίες, έτσι ώστε με την πάροδο του χρόνου και αυτοί να γίνονται καλύτεροι και πιο έτοιμοι. Και την επόμενη σεζόν η ομάδα να έχει μεγαλύτερο βάθος στο ρόστερ και παίκτες που θα έχουν εμπειρία από τη Σούπερ Λίγκα. Αυτός είναι ο στόχος και αυτό προσπαθούμε να κάνουμε σε κάθε παιχνίδι και σε κάθε προπόνηση". 

Η περίπτωση δανεισμού του Δανού Όλσεν από την Ιντερ μπήκε στο ψυγείο, από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε νέο κύκλο επαφών με τον Τάσο Λαγό προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή και να ανανεώσει το συμβόλαιο του ο 21χρονος μέσος μέχρι το 2017. Ωστόσο υπάρχει ανοιχτό παράθυρο για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού, εφόσον ο Σίλντενφελντ αποχωρήσει μέχρι το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου στις 31 Ιανουαρίου.