X

Επέστρεψε ο Μαρκάνο στον Ολυμπιακό

Ο Ιβάν Μαρκάνο επέστρεψε έπειτα από 1,5 χρόνο στον Πειραιά. Η Ρούμπιν Καζάν επιβεβαίωσε την παραχώρηση του Ισπανού αμυντικού στον Ολυμπιακό υπό τη μορφή δανεισμού με οψιόν αγοράς.

Ant1news



Του Βασίλη Χατζηδάκη

Η Ρούμπιν Καζάν επιβεβαίωσε την παραχώρηση του Ισπανού αμυντικού στον Ολυμπιακό υπό τη μορφή δανεισμού με οψιόν αγοράς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ρωσικού συλλόγου: "Ο 26χρονος αμυντικός της Ρουμπίν Μαρκάνο παραχωρείται δανεικός για έξι μήνες στον Ολυμπιακό, ο οποίος θα έχει και οψιόν αγοράς.

Ο Μαρκάνο γεννήθηκε στις 23 Ιουνίου του 1987 στο Σανταντέρ (Ισπανία). Έχει παίξει στις ισπανικές Ράσινγκ, Βιγιαρεάλ, Χετάφε και στον Ολυμπιακό.

Στη Ρουμπίν ήρθε το καλοκαίρι του 2012. Έπαιξε 61 παιχνίδια με την ομάδα και σημείωσε τρία γκολ".

Ιμπραΐμ: «Να επιστρέψω στον Ολυμπιακό» 

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Ιμπραΐμ για τα επόμενα 3,5 χρόνια και ο 23χρονος μέσος έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Εργοτέλη. Ο διεθνής Νορβηγός παραχωρήθηκε δανεικός στην ομάδα της Κρήτης και το καλοκαίρι θα ενταχθεί στο δυναμικό των πρωταθλητών Ελλάδος.

Μόλις πάτησε το πόδι του στο Ηράκλειο, ο πελάτης του Ντιμίτρι Σέλουκ, δήλωσε: «Ο Εργοτέλης είναι μια οικογένεια, έχω μάθει αρκετά καλά πράγματα για την ομάδα. Το συμβόλαιο μου είναι μέχρι τον Ιούνιο, στην συνέχεια θα επιστρέψω στον Ολυμπιακό. Ήρθα για να βελτιώσω τον εαυτό μου και να επιστρέψω στον Ολυμπιακό ώστε να προσπαθήσω για μια θέση στο ρόστερ του. Πιστεύω ότι θα είμαι έτοιμος σε μια εβδομάδα περίπου».

Ο Τζεμπούρ ανακοίνωσε πως πάει Νότιγχαμ

Ο Ράφικ Τζεμπούρ ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter, πως θα συνεχίσει την καριέρα του στην Νότιγχαμ Φόρεστ. «Είμαι ενθουσιασμένος που θα πάω στην Αγγλία σε μια καινούργια πρόκληση με την Νότιγχαμ Φόρεστ! Ευχαριστώ την Σίβασπορ για την κατανόηση», ήταν το «τιτίβισμα» του Αλγερινού επιθετικού.

Ο «τρομοκράτης» αναμένεται να υπογράψει με την αγγλική ομάδα συμβόλαιο μέχρι το 2016 και ο Ολυμπιακός πρόκειται να βάλει στα ταμεία του 1,5 εκ. ευρώ.