X

Ακόμη σκοράρει η ΑΕΚ…

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε η ΑΕΚ την αναμέτρηση με τον Μανδραϊκό στο ΟΑΚΑ, διαλύοντας τους αντιπάλους της με το σαρωτικό 8-0.

Ant1news



Σε ένα παιχνίδι που κυριάρχησε ολοκληρωτικά στον αγωνιστικό χώρο, η «Ένωση» συνέτριψε με 8-0 τον Μανδραϊκό στο κεκλεισμένων των θυρών ΟΑΚΑ και διατήρησε τη διαφορά της από τους αντιπάλους της στην κορυφή του 6ου ομίλου της Γ' Εθνικής.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν και πάλι ο Μπρέσεβιτς που πέτυχε το τρίφοτ φετινό του χατ τρικ (15’, 29’, 39’), ενώ δύο γκολ πρόσθεσε ο Ανάκογλου στο 46΄ και στο 55'. Τα υπόλοιπα τέρματα στο... επιθετικό πάρτι που έστησε στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ πέτυχαν οι Πλατέλλας (64΄)και Πεταυράκης (70’), με το τελικό αποτέλεσμα να διαμορφώνεται από αυτογκόλ του Χουστουλάκη στο 89ο λεπτό.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ: Καραγκιολίδης, Τσουκαλάς, Πεταυράκης, Γεωργέας (65' Τσούπρος), Ρόβας, Κορδέρο (65' Κατσικάς), Ανάκογλου, Πλατέλλας, Πόποβιτς Ντακόλ, Μπρέσεβιτς (72' Τσεβάς).

Μανδραϊκός: Χρόνης, Χουστουλάκης, Κουσούρης (61' Λελούδας), Μεσσήνη, Κολτσίδας, Αγκόλι, Μπιλίτσης, Μπούγιας, Καϊμακούδης, Ζαχαράτος (85' Κανάκης), Σερέπας.