X

Συμφωνία Παναθηναϊκού με Λέτο

Ο Παναθηναϊκός ήρθε συμφωνία και με τον Λέτο για τα οφειλόμενα, κάνοντας ένα ακόμη σημαντικό βήμα για την εξασφάλιση της αδειοδότησης. Με απουσίες στην Τρίπολη.

Ant1news



Του Γιώργου Τριανταφυλλίδη

Μετά τον Γιούρκα Σεϊταρίδη, η διοίκηση συμφώνησε και με τον Σεμπαστιάν Λέτο και η πλευρά του Αργεντινού μέσου υπέγραψε νέο διακανονισμό για τα οφειλόμενα χρήματα. Ο Λέτο έδειξε κατανόηση και πολύ καλή διάθεση συνεργασίας, συμφωνώντας στην ρύθμιση που αφορά σε πολλές μικρές δόσεις.

Δύο σημαντικά μέτωπα με τους Σεϊταρίδη-Λέτο έκλεισαν για το τριφύλλι και το κυριότερο αγκάθι που έχει απομείνει είναι οι οφειλές στον Ζεσουάλδο Φερέιρα, περίπου 500 χιλιάδες ευρώ και γίνονται επαφές με τον Πορτογάλο τεχνικό, ενώ εκκρεμότητες υπάρχουν με τους Σωτήρη Νίνη και Στέργο Μαρίνο αλλά εκτιμάται ότι σύντομα θα συμφωνήσουν και οι δύο πρώην παίκτες των "πρασίνων".

Η ουσία είναι ότι ο Παναθηναϊκός ξεπερνά τα βασικά εμπόδια στον δρόμο προς την αδειοδότηση και την επιστροφή του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, προτείνοντας πολλές και μικρές δόσεις, ενόψει του νέου ελέγχου από την ΟΥΕΦΑ στα τέλη Μαρτίου.

Στο αγωνιστικό μέρος, η προετοιμασία για τον αγώνα της Τετάρτης με τον Αστέρα στην Τρίπολη για το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε με δύο προβλήματα της τελευταίας στιγμής. Ο Μπαϊράμι εγκατέλειψε την προπόνηση λόγω ενοχλήσεων στη μέση και ο Μέντες ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Αμφότεροι αποκλείστηκαν από την αποστολή, μαζί με τον τραυματία Πράνιτς και τον ανέτοιμο Πέτριτς που ανεβάζει στροφές και ενδέχεται να παίξει την Κυριακή με τον ΠΑΟΚ.

Στην 20μελη αποστολή για το ματς με τον Αστέρα μετέχουν οι: Κοτσόλης, Καπίνο, Ταμπάκης, Μαρινάκης, Σπυρόπουλος, Νάνο, Κουτρουμπής, Σίλντενφελντ, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Δώνης, Αναστασόπουλος, Αμπεΐντ, Ζέκα, Ατζαγκούν, Λαγός, Ντίνας, Κλωναρίδης, Καρέλης και Μπεργκ.