X

This is Anfield

Η Λίβερπουλ γονάτισε την Άρσεναλ και έβαλε φωτιά στην κορυφή της αγγλικής Πρέμιερ Λιγκ.

Ant1news

Τα «κανόνια» της Άρσεναλ έπαθαν εμπλοκή στο Anfield, ο Μπρένταν Ρότζερς έκανε «ματ» στον Αρσέν Βενγκέρ, ο Μάρτιν Σκρτελ «ντύθηκε» εκτελεστής και η Λίβερπουλ έφθασε σε μία εμφατική νίκη με 5-1.

Με το «καλημέρα» ο Σκρτελ πέτυχε το 1-0, δίνοντας το έναυσμα για ένα ξέφρενο πάρτι στις εξέδρες. Στο 55ο δευτερόλεπτο έστειλε με το γόνατο τη μπάλα στα δίχτυα, μετά από εκτέλεση φάουλ του Στίβεν Τζέραρντ.

Στο 10ο λεπτό ο Captain εκτέλεσε κόρνερ και ο προωθημένος Σκρτελ διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα με δυνατή κεφαλιά.

Ο Σουάρεζ στο 17’ έβγαλε σέντρα ακριβείας και ο Στέρλινγκ από κοντά «έγραψε» το 3-0. Τρία λεπτά αργότερα ο Ντάνιελ Στάριτζ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0, ενώ ο Βενγκέρ έμοιαζε αποσβολωμένος στον πάγκο, χωρίς να μπορεί να πιστέψει αυτό που συμβαίνει…

Στις κερκίδες του Άνφιλντ, οι οπαδοί της Λίβερπουλ παραληρούσαν και άρχισαν τα «Όλε» με τη συμπλήρωση του ημιώρου, ενώ οι παίκτες της Άρσεναλ έδειχναν «πελαγωμένοι».

Με διπλή προσπάθεια, ο Ραχίμ Στέρλινγκ πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο 52ο λεπτό.

Με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αρτέτα, η Άρσεναλ πέτυχε το γκολ της τιμής στο 69’ και οι οπαδοί των «Κανονιέρηδων» άρχισαν να τραγουδούν ειρωνικά «Θα κερδίσουμε 6-5».

Οι πρωτοπόροι της Πρέμιερ Λιγκ θα πρέπει να αισθάνονται τυχεροί από τον δείκτη του σκορ, καθώς οι «Κόκκινοι» έχασαν αρκετές ευκαιρίες για να δώσουν ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις στο θρίαμβο τους.

Η Λίβερπουλ μείωσε προσωρινά την απόσταση που την χωρίζει από την κορυφή στους 5 πόντους (εκτός απροόπτου θα γίνουν 6 αργότερα, αφού Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι έχουν την ευκαιρία να προσπεράσουν την Άρσεναλ) και έδωσε νέο ενδιαφέρον στην κούρσα του πρωταθλήματος.