X

Στην αποστολή ο Πράνιτς

Ο Ντάνιελ Πράνιτς προπονήθηκε το Σάββατο και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Εκτός οι Μέντες-Μπαϊράμι-Πέτριτς.

Ant1news

Του Γιώργου Τριανταφυλλίδη

Ο Ντάνιελ Πράνιτς κατάφερε να βγάλει το πρόγραμμα με όλη την ομάδα στην τελευταία προπόνηση του Σαββάτου και ο Γιάννης Αναστασίου αποφάσισε να τον πάρει στην αποστολή για το ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Λεωφόρου. Αντίθετα ο τεχνικός του τριφυλλιού δεν υπολογίζει τους Μέντες, Μπαϊράμι και Πέτριτς που έμειναν εκτός.

Ο Πράνιτς πάντως θα κάνει ένα τελικό τεστ την Κυριακή, οπότε και θα αποφασιστεί οριστικά αν θα μπει στην 18αδα, καθώς ο Αναστασίου επέλεξε 20 παίκτες για την αποστολή, ενώ σε ότι αφορά το αρχικό σχήμα το προβάδισμα έχει η 11αδα του αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη, αν και θέση διεκδικούν οι Ντίνας και Καρέλης.

Η πιθανή 11αδα: Καπίνο, Τριανταφυλλόπουλος, Νάνο, Κουτρουμπής, Σίλντενφελντ, Λαγός, Ζέκα, Αμπέιντ, Ατζαγκούν, Κλωναρίδης και Μπεργκ.

Στην αποστολή μετέχουν και οι Κοτσόλης, Ταμπάκης, Μαρινάκης, Σπυρόπουλος, Χουχούμης, Ρισβάνης, Πράνιτς, Ντίνας και Καρέλης.