X

Πέρασαν από την Κομοτηνή οι «πράσινοι»

Ο Παναθηναϊκός εκμεταλλεύτηκε τις «γκέλες» του Ατρομήτου και του ΠΑΟΚ και με το 2-0 επί του Πανθρακικού στην Κομοτηνή, πλησίασε τη 2η θέση της βαθμολογίας.

Ant1news



Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Νίκο Καρέλη, ο Παναθηναϊκός απέδρασε με τη νίκη (2-0) από την έδρα του Πανθρακικού, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα, και κάνει όνειρα ακόμη και για τη 2η θέση της κανονικής περιόδου.

Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν δυνατά στον αγώνα και είχαν δοκάρι με τον Νίκο Καρέλη μόλις στο 9ο λεπτό, ενώ ο ίδιος με ένα εξαιρετικό σουτ στην κίνηση έκανε το 1-0 στο 26ο λεπτό. Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου, που εμφανίστηκε ιδιαίτερα αποτελεσματική στην επίθεση, κλείδωσε τη νίκη στο 55΄ με τον Ατζαγκούν, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε ένα τραγικό λάθος του Σέρεμετ.

Από κει και πέρα, ο Παναθηναϊκός διαχειρίστηκε σωστά το προβάδισμα του και δεν απειλήθηκε από τους γηπεδούχους, που απομακρύνθηκαν περισσότερο από την πρώτη 5αδα του βαθμολογικού πίνακα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Πανθρακικός: Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Σαρακατσάνος, Ιγκόρ, Χρήστου (82’ Χασομέρης), Καθάριος (64’ Μολίνα), Εμπό, Μπεν Σαμπάτ, Ρομέου, Τζάνης (90' Μαμούτ), Ντιόγκο.

Παναθηναϊκός: Καπίνο, Σπυρόπουλος, Κουτρουμπής, Σίντενφελντ, Νάνο, Λαγός, Ζέκα, Ατζαγκούν (87’ Ντίνας), Καρέλης (74’ Πέτριτς), Αμπέντ (85’ Δώνης), Πράνιτς.

Το αποτελέσματα της 25ης αγωνιστικής:

Σάββατο 15 Φεβρουαρίου
Ξάνθη - Καλλονή  1-0
Λεβαδειακός - Ατρόμητος 1-0
Ολυμπιακός - Πλατανιάς 4-2

Κυριακή 16 Φεβρουαρίου
Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ 2-1
Άρης - Βέροια 0-0
Παναιτωλικός - Απόλλων 2-1
Πανιώνιος - ΠΑΣ Γιάννινα 2-0
Πανθρακικός - Παναθηναϊκός 0-2

Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου
Εργοτέλης - ΟΦΗ 19:30