X

Τετ α τετ Μαρινάκη-Ιμπαγάσα

Ο μεγαλύτερος θαυμαστής του Αριέλ Ιμπαγάσα στον Ολυμπιακό είναι ο ίδιος ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ant1news

Του Βασίλη Χατζηδάκη

Ο πρόεδρος των «ερυθρολεύκων» κράτησε πέρυσι τον «Κάνιο» στην ομάδα και έχει κάθε λόγο να νιώθει δικαιωμένος, αφού ο Αργεντινός συνεχίζει να παραδίδει μαθήματα ποδοσφαίρου μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Παρότι διανύει το 38ο έτος της ηλικίας του, ο Αριέλ Ιμπαγάσα εξέφρασε την περασμένη Παρασκευή την επιθυμία να παραμείνει για έναν ακόμη χρόνο στον Πειραιά.

Το Σάββατο στο ματς με τον Πλατανιά απέδειξε πως μπορεί ακόμη να κάνει τη διαφορά, αφού πήρε το… μαγικό του ραβδί και χρειάστηκε μόλις δύο λεπτά για να μεταμορφώσει την «αρμάδα» του Μίτσελ. Το ισόπαλο 1-1 έγινε 3-1 προς τέρψιν του Μαδριλένου, ο οποίος πάντως απέφυγε να «ανοίξει τα χαρτιά του» στην συνέντευξη τύπου όσον αφορά το μέλλον του Αργεντινού «μαέστρου».

Όπως και να έχει η «μπαγκέτα» βρίσκεται και πάλι στα χέρια του ισχυρού άνδρα των πρωταθλητών. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης κάλεσε τον «Κάνιο» στην σουίτα του αμέσως μετά το ματς με τους Κρητικούς κι ενώ το πούλμαν με την αποστολή είχε αναχωρήσει για το Ρέντη. Ο Ιμπαγάσα, που ήταν μαζί με τον γιο του, Ιάγκο, τα είπε για δέκα λεπτά με τον πρόεδρο.

Απομένει να δούμε αν η ιστορία επαναληφθεί και ο Βαγγέλης Μαρινάκης κρατήσει και πάλι τον αγαπημένο του παίκτη στο μεγάλο λιμάνι.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η διαφορά των 20 βαθμών από τον δεύτερο της βαθμολογίας ΠΑΟΚ στη Σούπερ Λίγκα, δίνει την ευκαιρία στον Ολυμπιακό να στρέψει από τώρα την προσοχή του στο πρώτο παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για τους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ.