X

Οι σκέψεις του Μίτσελ για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Μία εβδομάδα έμεινε για το αντάμωμα των πρωταθλητών Ελλάδας και Αγγλίας στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

Ant1news

Του Βασίλη Χατζηδάκη

Η «Μεγάλη Τρίτη» του Ολυμπιακού πλησιάζει και ο Μίτσελ καταστρώνει τα πλάνα του εδώ και αρκετό καιρό με το μυαλό στους «μπέμπηδες» του Ντέιβιντ Μόγες.

Το πλάνο του Μαδριλένου περιλαμβάνει πολλά τρεξίματα, προσοχή στις στημένες φάσεις και σωστή διαχείριση του αγώνα από τους «ερυθρόλευκους». Το… πάθημα με την Παρί Σεν Ζερμέν στο Φάληρο (ο Ολυμπιακός έκανε το καλύτερο του πρώτο ημίχρονο, αλλά στην επανάληψη έμεινε από δυνάμεις) έχει γίνει «μάθημα» για τον Ισπανό τεχνικό, που προβληματίζεται και για την αδυναμία που παρουσιάζει η ομάδα του στις στημένες φάσεις μετά τον τραυματισμό του Δημήτρη Σιόβα. 

Μπορεί πριν από τον αγώνα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να υπάρχει η αναμέτρηση με τον ΟΦΗ, ο Μίτσελ όμως έχει κατασταλάξει στην ενδεκάδα με την οποία θα παρατάξει τους πρωτοπόρους της Σούπερ Λίγκα. Ο Ρομπέρτο θα είναι κάτω από τα δοκάρια με κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Μανωλά και Μαρκάνο. Ο Σαλίνο θα πάρει θέση στο δεξί άκρο και ο Χοσέ Χολέμπας στο αριστερό. Ο διεθνής άσος θα επιστρέψει στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού στο Ηράκλειο, προκειμένου να πάρει χρόνο συμμετοχής και να είναι 100% έτοιμος για το συναπάντημα με τους «κόκκινους διαβόλους». Το δίδυμο των αμυντικών χαφ θα αποτελέσουν οι Μανιάτης και Εντινγκά, ενώ στα άκρα της μεσαίας γραμμής θα βρίσκονται οι Κάμπελ και Πέρεζ. 

Τα διλήμματα του τεχνικού των «ερυθρολεύκων» αφορούν τις δύο θέσεις στην «γραμμή κρούσης». Προβάδισμα για την κορυφή της επίθεσης φαίνεται να έχει ο Ολαϊτάν, όμως δεν αποκλείεται να προτιμηθεί ο Νέλσον Βαλντέζ λόγω εμπειρίας. Για τη θέση πίσω από τον σέντερ φορ υπάρχουν τρεις επιλογές. Ο Τσόρι Ντομίνγκεζ ο οποίος μπορεί να δημιουργήσει και να σκοράρει με την ίδια επιτυχία, το «πολυεργαλείο» Νταβίντ Φουστέρ, που μπορεί να βοηθήσει και στον ανασταλτικό τομέα και φυσικά ο σούπερ σταρ της ομάδας Χαβιέ Σαβιόλα, ο οποίος όμως το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε… χαμηλή πτήση.