X

Ταπείνωσε την ΑΕΚ η Θύελλα Ραφήνας

Η Θύελλα Ραφήνας υποχρέωσε την ΑΕΚ στην πρώτη ήττα της στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ant1news

Με γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα, γράφτηκε ο δραματικός επίλογος στην αναμέτρηση της Θύελλας Ραφήνας με την ΑΕΚ. Η Ένωση έδειξε φλυαρία και υπεροψία, μετά τις άνετες και επιβλητικές νίκες των προηγούμενων αγωνιστικών… και το πλήρωσε!

Ο γκολκίπερ Κατσούλης κατέβασε ρολά και σταμάτησε τις επικίνδυνες φάσεις που δημιούργησαν οι παίκτες της ΑΕΚ μπροστά στα καρέ του. Σαν να μην έφθανε αυτό, στην πρώτη και μοναδική αξιόλογη φάση που δημιούργησε η Θύελλα Ραφήνας, στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, ο Μητρόπουλος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, για να γράψει έναν ιστορικό θρίαμβο για την ομάδα της Ραφήνας.

Σκασμένος αποχώρησε από το γήπεδο ο Μελισσανίδης, σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του ισχυρού άνδρα της Ένωσης.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Θύελλα Ραφήνας: Κατσούλης, Ματζώρος, Καμπάσης, Σερέτης, Τασόπουλος, Ντούνης, Χαρακτίδης, Ανδράλας (86' Πασάς), Γεραγοτέλης, Κατσούγκρης (89' Μητρόπουλος), Ραμπαβίλας (69’ Δημοσπύρος). 

ΑΕΚ: Βούρας, Τσουκαλάς, Πεταυράκης (53’ Γεωργέας), Ρόβας, Σταθάκης, Κορδέρο, Γροντής (53’ Ράμα), Ντακόλ, Μπρέσεβιτς, Ανάκογλου, Πλατέλλας.