X

Νικηφόρο ντεμπούτο για τον Αναστόπουλο

Με τον Νίκο Αναστόπουλο στον πάγκο, ο Πανιώνιος επικράτησε του Απόλλωνα με 2-1.

Ant1news

Η ομάδα του Λόρι Σάντσες πήρε νωρίς-νωρίς προβάδισμα στο σκορ, όταν στο 16ο λεπτό ο Αμπρόουζ από κοντινή θέση πέτυχε το 1-0 για τον Απόλλωνα. Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, ο Πανιώνιος έβγαλε φαρμακερή αντεπίθεση και ο Λάσνικ ισοφάρισε για τους Νεοσμυρνιώτες. Στο 37’ ο Αμπάρκιολης καταλόγισε αυστηρό πέναλτι και ο Λάσνικ έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου. Μεγάλη ευκαιρία στην εκπνοή του ημιχρόνου είχε ο Απόλλων, με το σουτ του Αμπρόουζ να χτυπάει στο δοκάρι του Ανέστη.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στην επανάληψη και είχαν δύο καλές ευκαιρίες στο 49’ και στο 53’. Στο 79ο λεπτό ο γκολκίπερ του Πανιωνίου απέκρουσε με δυσκολία την κοντινή κεφαλιά του Πετρόπουλου.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Απόλλων: Τζόρβας, Αργυρόπουλος (42’ Φαρινόλα), Δεληζήσης, Αλβάρεζ, Κανακούδης (46’ Τσιλιγκίρης), Παντελιάδης, Τσοκάνης, Μίνγκας, Αμπρόουζ (75’ Σέντερμπεργκ), Πετρόπουλος, Ντάλμπεργκ.

Πανιώνιος: Ανέστης, Κούρντι, Αυλωνίτης, Κούρος, Ντούνης (90’ Πάνος), Λαμπρόπουλος, Γιάννου, Κολοβός, Παντίδος, Μητρόπουλος, Λάζνικ (85’ Ζαχαράκης).

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής:

Σάββατο 22 Φεβρουαρίου
Λεβαδειακός-Αστέρας Τρίπολης:  3-1
Απόλλων-Πανιώνιος:                        1-2
ΟΦΗ-Ολυμπιακός:                          0-4

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου
15:00 Παναθηναϊκός-Εργοτέλης
17:15 Ατρόμητος-Ξάνθη
17:15 ΠΑΣ Γιάννινα-Βέροια
17:15 Πλατανιάς-Άρης
19:30 ΠΑΟΚ-Πανθρακικός

Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου
19:30
Καλλονή-Παναιτωλικός