X

«Μουσακάς για τον Μόγες» και αποθέωση του Ολυμπιακού

Στο στόχαστρο των αγγλικών μέσων ενημέρωσης μπήκε εκ νέου ο Ντέιβιντ Μόγες, μετά την δίκαιη ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τον Ολυμπιακό.

Ant1news



Η Sun θέλοντας να κριτικάρει τον προπονητή των «κόκκινων διαβόλων» για την ήττα και την κακή εμφάνιση στο Καραϊσκάκη, έγραψε χαρακτηριστικά στον τίτλο της «Mousacka for Moyes» και σημειώνει ότι το ρολόι μετράει αντίστροφα για τον Ντέιβιντ Μόγες, κάνοντας λόγο για «ελληνική τραγωδία».

Στο ίδιο μήκος κύματος κινούνται και τα υπόλοιπα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, που μιλούν για εφιάλτη και ταπείνωση της Γιουνάιτεντ και υποκλίνονται ταυτόχρονα στον Ολυμπιακό για την μεγάλη νίκη του στον πρώτο αγώνα για τη φάση των 16 του Champions League.

«Ολυμπιακός-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-0. Περισσότερη δυστυχία για τον Μόγες. Ο Τσόρι Ντομίνγκες και ο Κάμπελ, που παίζει δανεικός στον Ολυμπιακό από την Άρσεναλ, έβαλαν την σφραγίδα στη μεγάλη νίκη των Ελλήνων. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα πρέπει στη ρεβάνς να ξεπεράσει τα δυο γκολ που δέχuηκε μετά από μια εφιαλτική νύχτα με απογοητευτικές επιδόσεις», έγραψε η Dailymail.

«Ο δανεικός από την Αρσεναλ Ζοέλ Κάμπελ σκόραρε, με τους "κόκκινους διαβόλους" να γεύονται την ήττα. Ο Ντέιβιντ Μόγες και οι παίκτες του έχουν πλέον ένα βουνό να ανέβουν αν θέλουν να βρεθούν στους "8" του Τσάμπιονς Λιγκ μετά από μία απογοητευτική εμφάνιση», γράφει η Mirror, ενώ το Skysports υπογραμμίζει ότι «οι "κόκκινοι διάβολοι" δεν μπήκαν ποτέ στον αγώνα».

Στην μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού εστιάζει και η γαλλική L' Equipe, που κάνει λόγο για «κρύο... ντους για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ».