X

Πίστη Αλαφούζου για νίκη στο ντέρμπι

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιάννης Αλαφούζος εξέφρασε τη πίστη του για νίκη του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

Ant1news

Του Γιώργου Τριανταφυλλίδη 

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ έδωσε το παρών το απόγευμα της Τετάρτης, μαζί με τον Γιάννη Αναστασίου, στην εκδήλωση του συνδέσμου παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού και έστειλε σύνθημα νίκης για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: "Πάμε στο Καραϊσκάκη, πιστεύοντας στη νίκη, ελπίζουμε στο καλύτερο αποτέλεσμα, ασχέτως με το αν ο Ολυμπιακός έχει καλύτερη ομάδα ή όχι. Για εμένα ο Παναθηναϊκός είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα". 

Ο τεχνικός του τριφυλλιού δεν είπε κάτι για το ντέρμπι, ενώ ο νεαρός αμυντικός της ομάδας, Σπύρος Ρισβάνης τόνισε ότι:"Είμαστε καλά, νιώθουμε καλά σαν ομάδα. Δεν θέλουμε να μας επηρεάσει τίποτα. Πάμε για το καλύτερο στο Φάληρο". 

Στα αγωνιστικά, ο Μέντες επανήλθε στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων αλλά φαντάζει δύσκολο να συμπεριληφθεί στην αποστολή λόγω της απουσίας του για αρκετό καιρό, ενώ δεν υπολογίζεται ο Μπαϊράμι που βρίσκεται στη Σουηδία για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στη μέση, αντίθετα επιστρέφει ο Κουτρουμπής που εξέτισε την ποινή του.