X

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Μας ανήκει η Λεωφόρος"

Ο Παναθηναϊκός ξεκαθαρίζει ότι το γήπεδο της Λεωφόρο ανήκει στο σύλλογο την ώρα που συνεχίζεται χωρίς προβλήματα η προετοιμασία της ομάδας για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ant1news



Του Γιώργου Τριανταφυλλίδη 

Ο Μέντες προπονήθηκε κανονικά για δεύτερη συνεχόμενη μέρα αλλά πιθανότατα ο Γιάννης Αναστασίου δεν θα ρισκάρει τη συμμετοχή του στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο λόγω της απουσίας του Ολλανδού μέσου για αρκετό καιρό από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας. Ο Έλληνας τεχνικός δεν υπολογίζει και τον Μπαϊράμι που βρίσκεται στη Σουηδία. 

Στο μεταξύ, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός τονίζει ότι το γήπεδο της Λεωφόρου ανήκει στο σύλλογο, ενώ πήρε θέση και για τις προτάσεις του ΠΑΟΚ σχετικά με το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. 

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για το γήπεδο της Λεωφόρου: 

Η Λεωφόρος ανήκει στον μεγαλύτερο ελληνικό Σύλλογο 

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ έχει πολλάκις και σε όλους τους τόνους ξεκαθαρίσει πως το γήπεδο της Λεωφόρου ανήκει στον μεγαλύτερο ελληνικό Σύλλογο. 

Για το λόγο αυτό άλλωστε επιστρέψαμε εκεί το καλοκαίρι, ενώ ήδη βρίσκονται προ των πυλών οι εργασίες για την αύξηση της χωρητικότητας του γηπέδου. 

Ως εκ τούτου δεν μπαίνουμε σε καμία διαδικασία συζήτησης περί αμφισβήτησης της κυριότητας του «σπιτιού μας».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ για την εξυγίανση του επαγγελματικού ποδοσφαίρου: 

Χαιρετίζουμε την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τις ουσιαστικές προτάσεις της για την εξυγίανση του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. 

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ έχει επανειλημμένα τοποθετηθεί με εκτενείς εισηγήσεις για ουσιαστικές αλλαγές, υπογραμμίζοντας την αναγκαιότητα για τη θεσμική αναδιαμόρφωση του επαγγελματικού ποδοσφαίρου σε συνδυασμό και με την επαναδιαμόρφωση των σχέσεων Πολιτείας ΕΠΟ, με σκοπό τον περιορισμό της ανέλεγκτης δράσης προσώπων και συμφερόντων και την καλώς εννοουμένη εφαρμογή του αυτοδιοίκητου στο χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. 

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ έχει σαφή και διατυπωμένη βούληση να συμβάλει στη λήψη πρωτοβουλιών και να συμμετέχει σε διαδικασίες για την αναβάθμιση του επαγγελματικού ποδοσφαίρου που στόχο θα έχουν την κατάργηση των παθογενειών που μαστίζουν το δημοφιλέστερο πρωτάθλημα στην Ελλάδα. 

Η αναβάθμιση της αξιοπιστίας του ελληνικού ποδοσφαίρου θα έλθει μόνο μέσα από διευρυμένες συνεργασίες και δράσεις που θα στοχεύουν στη διαμόρφωση συνθηκών υγιούς ανταγωνισμού.