X

Πίστη για τη νίκη στον Παναθηναϊκό

Χωρίς τελικά τον Μέντες και με πίστη για τη νίκη, ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Η αποστολή και τα πλάνα του Αναστασίου.

Ant1news



Του Γιώργου Τριανταφυλλίδη

Τη νίκη που θα τον διατηρήσει στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα και θα απογειώσει στα ύψη την ψυχολογία της ομάδας ενόψει κυπέλλου και πλέι οφ, θα κυνηγήσει ο Παναθηναϊκός το απόγευμα της Κυριακής (19:30) στο Καραϊσκάκη, σπάζοντας παράλληλα το αήττητο του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα μέσα στην έδρα του.

Ο Γιάννης Αναστασίου ζήτησε από τους παίκτες του ιδιαίτερη προσοχή στα στημένα αλλά και στην ανάπτυξη του Ολυμπιακού από τα άκρα, ενώ τους τόνισε ότι χρειάζεται αυτοσυγκέντρωση και στα 90 λεπτά του αγώνα για να αποφευχθούν λάθη που ενδεχομένως να κοστίσουν.

Η πιθανή 11αδα: Καπίνο, Τριανταφυλλόπουλος, Νάνο, Σίλντενφελντ, Κουτρουμπής, Λαγός, Αμπέιντ, Ζέκα, Πράνιτς, Ατζαγκούν ή Καρέλης και Μπεργκ.

Στην 20μελη αποστολή μετέχουν και οι Κοτσόλης, Ταμπάκης, Μαρινάκης, Ρισβάνης, Κλωναρίδης, Δώνης, Ντίνας και Πέτριτς. Εκτός έμειναν οι Μέντες-Μπαϊράμι και οι τραυματίες Σπυρόπουλος-Χουχούμης.

Περισσότεροι από 100 οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας βρέθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου στο Κορωπί για να εμψυχώσουν τους παίκτες και τους ζήτησαν να τα δώσουν όλα για τη νίκη. ''Παιδιά σας ευχαριστούμε για όλα. Θα κάνουμε τα πάντα για να σας κάνουμε χαρούμενους'', ήταν η απάντηση του Γιάννη Αναστασίου.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος παρακολούθησε μέρος της τελευταίας προπόνησης, θα ηγηθεί της αποστολής στο Καραϊσκάκη μαζί με τους Κωνσταντίνου-Νταμπίζα-Σαραβάκο και άλλα μέλη της διοίκησης του Παναθηναϊκού.