X

Θαρραλέος μπόμπιρας αποθεώθηκε στο φιλικό Βραζιλία-Νότια Αφρική

Ένας τολμηρός πιτσιρικάς έκλεψε την παράσταση μετά το τέλος του διεθνούς φιλικού αγώνα ανάμεσα στη Βραζιλία και τη Νότια Αφρική.

Ant1news



Χωρίς τον παραμικρό δισταγμό, ο μικρούλης φίλαθλος της Βραζιλίας εισήλθε μόνος του εντός του αγωνιστικού χώρου μετά τη λήξη του παιχνιδιού, που βρήκε νικήτρια την «σελεσεάο» με 5-0, προκειμένου να δει από κοντά τους αγαπημένους τους παίκτες.

Αν και αρχικά οι υπεύθυνοι πήγαν να απομακρύνουν τον πιτσιρικά, παρενέβη ο Νεϊμάρ και αφού τον πήρε αγκαλιά, τον οδήγησε εν μέσω χειροκροτημάτων από την εξέδρα στο σημείο όπου βρίσκονταν οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές της Βραζιλίας, γνωρίζοντας την αποθέωση.

Οι παίκτες της «σελεσάο» σήκωσαν τον μπόμπιρα στον αέρα και έβγαλαν φωτογραφίες μαζί του, χαρίζοντάς του αξέχαστες στιγμές.

Το ball boy… εκνεύρισε τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Ένα άλλο περιστατικό, με ένα ball boy αυτή τη φορά, τράβηξε επίσης τα βλέμματα στο πρόσφατο ντέρμπι ανάμεσα στην Ατλέτικο και τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Κατά τη διάρκεια του ντέρμπι στην Ισπανία και ενώ το σκορ ήταν στο 2-1 υπέρ των «ροχιμπλάνκος», ο Κριστιάνο Ρονάλντο έσπευσε με βιασύνη να πάρει την μπάλα από ένα ball boy, που, όμως,  είχε… διαφορετική άποψη.

Το ball boy δεν έδινε την μπάλα στον Πορτογάλο για να εκτελέσει το πλάγιο, με αποτέλεσμα να προκαλέσει τον εκνευρισμό του σούπερ σταρ της «βασίλισσας».