X

Χωρίς τον κόσμο του απέναντι στον Πανθρακικό ο Ολυμπιακός

Χωρίς τον κόσμο του θα υποδεχθεί ο Ολυμπιακός τον Πανθρακικό στο γήπεδο Καραϊσκάκη στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα.

Ant1news

Του Βασίλη Χατζηδάκη

Η Πειθαρχική Επιτροπή της διοργανώτριας αρχής τιμώρησε τους «ερυθρολεύκους» με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και 30 χιλιάδες ευρώ πρόστιμο για όλα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Ολυμπιακός ενημέρωσε πως παρά το γεγονός ότι δεν συμφωνεί με την τιμωρία που του επιβλήθηκε, σέβεται την απόφαση της Δικαιοσύνης και δεν θα ασκήσει έφεση.

Αναλυτικά αναφέρει η θέση του Ολυμπιακού:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός προφανέστατα δεν συμφωνεί με την τιμωρία του γηπέδου μας αλλά θα σεβαστεί την απόφαση της Δικαιοσύνης και δεν θα ασκήσει έφεση.

Ελπίζουμε σε όλα τα γήπεδα να υπάρχει η αντίστοιχη αυστηρότητα και καλούμε τους φιλάθλους μας να προστατέψουν την ομάδα μας από παρόμοια περιστατικά. Η ατμόσφαιρα στα παιχνίδια του Champions League πρέπει να είναι οδηγός για το μέλλον».

Ανακούφιση με Σέποβιτς

Τα χαμόγελα επέστρεψαν στο τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού, καθώς ο Μάρκο Σέποβιτς ακολούθησε όλο το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης χωρίς να αισθανθεί καμία ενόχληση στο πέλμα. Ο Σέρβος επιθετικός τέθηκε στη διάθεση του Μίτσελ εν όψει του μεγάλου ντέρμπι της Σούπερ Λίγκα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Απόντες από το Ρέντη ήταν οι Κάμπελ, Βαλντέζ και Πέρεζ, οι οποίοι βρίσκονται στο αεροπλάνο της επιστροφής, μετά το φιλικό Κόστα Ρίθα-Παραγουάη, στο οποίο συμμετείχαν και οι τρεις. Ο Μίτσελ θα δει σε τι κατάσταση βρίσκονται οι τρεις ποδοσφαιριστές στην προπόνηση του Σαββάτου και θα αποφασίσει αν θα τους συμπεριλάβει στην αποστολή για την Θεσσαλονίκη. Εκτός μάχης είναι οι Μαρκάνο, Σαβιόλα και φυσικά ο Μάικλ Ολαϊτάν.