X

Ο Μάρκους Μπεργκ είναι ο νέος "πράσινος" ηγέτης

Ο Μάρκους Μπέργκ έχει αναλάβει το ρόλο του ηγέτη στον Παναθηναϊκό και θέλει να τον οδηγήσει στην κατάκτηση του κυπέλλου και στην έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ant1news

Του Γιώργου Τριανταφυλλίδη

 

Από τον Τζιμπρίλ Σισέ στον Μάρκους Μπεργκ. Ο Παναθηναϊκός βρήκε στο πρόσωπο του 27χρονου Σουηδού διεθνή επιθετικού τον ηγέτη της νέας ομάδας που δημιουργεί και με το χατ τρικ που πέτυχε στο επιβλητικό 4-1 σε βάρος του Αρη στη Λεωφόρο το περασμένο Σάββατο, βρίσκεται στη δεύτερη θέση του πίνακα των σκόρερ της Σούπερ Λίγκα με 13 γκολ, ένα λιγότερο από τον Λονδρέζο πλέον Κώστα Μήτρογλου.

 

Ο Μπεργκ πάντως βάζει την ομάδα πάνω από τον εαυτό του, δεν "καίγεται" να βγει πρώτος σκόρερ  και φιλοδοξεί να οδηγήσει τους "πράσινους" τόσο στην κατάκτηση του κυπέλλου όσο και της πρώτης θέσης στα πλέι οφ που δίνει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

 

Άλλωστε οι Νταμπίζας-Αναστασίου τον πίστεψαν τον περασμένο καλοκαίρι, του έδωσαν κλειστό τετραετές συμβόλαιο και ο Μπεργκ που ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς και εκδιώχθηκε από το Αμβούργο, αναγεννήθηκε ποδοσφαιρικά στον Παναθηναϊκό. Μάλιστα μέσω των εμφανίσεων του στο τριφύλλι, επέστρεψε στην εθνική Σουηδίας την περασμένη Τετάρτη στο φιλικό παιχνίδι με την Τουρκία ως δίδυμο στην επιθετική γραμμή με τον Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς!