X

«Μαζί μας για χρόνια ο Σαβιόλα»

Ο Ολυμπιακός πήρε επίσημη θέση για τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Χαβιέ Σαβιόλα να επιστρέφει στην Ρίβερ Πλέιτ το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ant1news

Του Βασίλη Χατζηδάκη

Οι «ερυθρόλευκοι» ξεκαθάρισαν πως δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο να φύγει ο Αργεντινός άσος από τον Πειραιά, όχι μόνο τώρα, αλλά ούτε και τα επόμενα χρόνια. Με αυτό τον τρόπο η διοίκηση του Ολυμπιακού θέλησε να «σβήσει» τη φωτιά, για να μην διαταραχθεί η ηρεμία στα αποδυτήρια της ομάδας.

Έκανε την έκπληξη ο Ολαϊτάν

Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους παίκτες του Ολυμπιακού το μεσημέρι της Τετάρτης. Ο Μάικλ Ολαϊτάν, μετά από 10 μέρες νοσηλείας, πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο Metropolitan και χωρίς να το ξέρει κανείς από τους συμπαίκτες του, τους έκανε έκπληξη σε γνωστή ψαροταβέρνα του Πειραιά, όπου έτρωγε η ομάδα. Μόλις έκανε την εμφάνιση του ο Νιγηριανός, άπαντες ξέσπασαν σε χειροκροτήματα.

Ο Ολαϊτάν μέσω του facebook θέλησε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του για την στήριξη που είχε από όλη την ομάδα: «Δόξα τω Θεώ, επιτέλους αυτή η δύσκολη εβδομάδα τελείωσε! Είμαι ευλογημένος, αφού σε όλο αυτό το διάστημα δεν ένιωσα ποτέ μόνος. Ο Πρόεδρος, η Διοίκηση του συλλόγου, ο προπονητής μου, οι συμπαίκτες μου και όλοι εσείς με τα μηνύματά σας, τα οποία με ενέπνεαν, ήσασταν πάντα δίπλα μου και τονώνατε την αυτοπεποίθησή μου! Ιδιαίτερο «ευχαριστώ» θέλω να πω στον γιατρό μας και σε όλο το ιατρικό επιτελείο στο Metropolitan, για την υπέροχη φροντίδα. Με χαρά μου ξέρω ότι θα επιστρέψω σύντομα, πολύ πιο δυνατός, για να ανταποδώσω σε όλους σας αυτή την αγάπη! Ο Θεός ας μας ευλογεί».

Στο γεύμα αυτό, λοιπόν, το οποίο έγινε σε οικογενειακό κλίμα, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν, μεταξύ άλλων, για τις προκλήσεις που ακολουθούν. Κυρίαρχο θέμα, πέραν φυσικά των ευχάριστων νέων για τον Ολαϊτάν, ήταν και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μάλιστα, τον λόγο πήρε και ο Σάββας Θεοδωρίδης, ο οποίος μίλησε για τη σοβαρότητα που πρέπει να επιδείξουν όλοι οι παίκτες σε αυτό το ματς και όχι μόνο. Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού είπε χαρακτηριστικά πως η ομάδα πρέπει να κυνηγάει με προσήλωση και πειθαρχία όλους τους στόχους της, ζητώντας από τους «ερυθρόλευκους» να μην πάνε στο Μάντσεστερ με «ελαφρά τη καρδία», αφού το 2-0 δεν εξασφαλίζει καμία πρόκριση απέναντι σε ομάδες, όπως η Γιουνάιτεντ.