X

Με απουσίες στα Γιάννενα ο Παναθηναϊκός

Χωρίς τους Πράνιτς και Πέτριτς, ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την Κυριακή στα Γιάννενα τον τοπικό ΠΑΣ με το μυαλό και στον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου με τον ΟΦΗ την Τετάρτη στο Ηράκλειο.

Ant1news

Του Γιώργου Τριανταφυλλίδη

Με σημαντικές απουσίες θα αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός στα Γιάννενα στον κυριακάτικο αγώνα με τον ΠΑΣ. Εκτός αποστολής έμειναν τελικά ο Ντάνιελ Πράνιτς και ο Παναγιώτης Σπυρόπουλος οι οποίοι προσβλήθηκαν απο ίωση την Πέμπτη, μαζί με τους τραυματίες Μλάντεν Πέτριτς και Εμίρ Μπαιράμι και τον τιμωρημένο Γιώργο Κουτρουμπή.

Στην αποστολή βρίσκονται οι Κοτσόλης, Καπίνο, Ταμπάκης, Τριανταφυλλόπουλος, Μαρινάκης, Ρισβάνης, Νάνο, Σίλντενφελντ, Μέντες, Αμπέιντ, Ζέκα, Λαγός, Δώνης, Ντίνας, Μπεργκ, Καρέλης, Κλωναρίδης και Ατζαγκούν. Μετά το ματς των Νέων θα ενσωματωθούν και οι Χουχούμης και Γιαννιτσάνης.

Οι "πράσινοι" θέλουν να συνεχίσουν στο δρόμο των επιτυχιών, μετά τις νίκες σε βάρος του Ολυμπιακού και του Αρη, προκειμένου να πάνε και με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία την Τετάρτη στο Ηράκλειο για τον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου με τον ΟΦΗ. 

Στο μεταξύ, η διοίκηση έχει ρίξει το βάρος στην εξασφάλιση της αδειοδότησης και υπάρχει αισιοδοξία ότι θα τα καταφέρει για να επιστρέψει η ομάδα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις τη νέα σεζόν.