X

Όνειρο η Λίβερπουλ στο «θέατρο των ονείρων»

Με μία τεράστια νίκη (3-0) απέδρασε από το «Ολντ Τράφορντ» η Λίβερπουλ στο μεγάλο ντέρμπι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την 30η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.

Ant1news

Με «εκτελεστές» τον Στίβεν Τζέραρντ και τον Σουάρε , οι «κόκκινοι» συνέτριψαν με 3-0 τους «κόκκινους διάβολους» στο «θέατρο των ονείρων» και πλησίασαν στους 4 βαθμούς την Τσέλσι, που βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, προσπερνώντας την Μάντσεστερ Σίτι.

Ο αρχηγός της Λίβερπουλ με δύο εύστοχα πέναλτι στο 34΄ και στο 47΄ έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του, ενώ ο Σουάρες στο 84΄ έβαλε το «κερασάκι» στην τούρτα, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Οι «κόκκινοι» μάλιστα κέρδισαν κι ένα τρίτο πέναλτι στο 78ο λεπτό, το οποίο έφερε και την αποβολή του Νεμάνια Βίντιτς. Εντούτοις, αυτή τη φορά ο Τζέραρντ δεν κατάφερε να βρει εκ νέου τα δίχτυα.

Με τη νέα αυτή ήττα, η Γιουνάιτεντ παρέμεινε στην 7η θέση της βαθμολογίας και με την ψυχολογία στο ναδίρ προετοιμάζεται πλέον για τον κρισιμο αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Ολντ Τράφορντ, για τους «16» του Champions League.

Οι συνθέσεις:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Ράφαελ, Βίντιτς, Τζόουνς, Εβρά, Κάρικ, Φελαϊνί (76' Κλέβερλι), Μάτα (87' Φέρντιναντ), Ρούνεϊ, Γιανουζάι (76' Γουέλμπεκ), Φαν Πέρσι.

Λίβερπουλ: Μινιολέ, Τζόνσον, Σκρτελ, Άγκερ, Φλάναγκαν, Χέντερσον, Τζέραρντ (87' Λούκας), Άλεν, Στάριτζ (92' Άσπας), Σουάρες, Στέρλινγκ (72' Κουτίνιο).