X

Μίτσελ: «Οι παίκτες μου δεν φοβούνται ποτέ»

Χωρίς φόβο θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός στο «Ολντ Τράφορντ» όπως δήλωσε ο Μίτσελ στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

Ant1news



Του Βασίλη Χατζηδάκη

Ο Ισπανός τεχνικός τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα επαναπαυθούν στο 2-0 του γηπέδου Καραϊσκάκη και θα κυνηγήσουν το γκολ μέσα στην έδρα της Γιουνάιτεντ. Ο Μαδριλένος είχε και ένα καλό λόγο για τον Ντέιβιντ Μόγες, ο οποίος βρίσκεται σε δύσκολη θέση όπως και αυτός τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Οι δηλώσεις του Μίτσελ:

«Οι παίκτες μου δεν φοβούνται ποτέ. Ίσως ο προπονητής λίγο. (σ.σ. γέλια). Οι παίκτες μου, όμως, ποτέ. Γενικά αυτό που έγινε στο πρώτο ματς είναι πως εμείς αγωνιστήκαμε πολύ καλά και έπρεπε να κερδίσουμε. Το αξίζαμε. Αύριο, όμως είναι ένα άλλο παιχνίδι. Δεν γίνεται να συμβιβαστούμε με το σκορ του πρώτου αγώνα.

Εμείς ξέρουμε την κατάσταση της Μάντσεστερ και πως είναι σε λεπτή ισορροπία. Δεν ασχολούμαστε με αυτό και κοιτάμε το δικό μας παιχνίδι. Δεν μπορούμε να ασχοληθούμε ή να εμπιστευτούμε την κατάστασή της.

Θα μας άρεσε να γίνει ίδιο το ματς με αυτό στον Πειραιά. Ξέρουμε όμως ότι η Μάντσεστερ θα είναι διαφορετική και πιο αποφασιστική στο αυριανό ματς. Θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Λέω συνεχώς ότι χρειαζόμαστε κάποιο γκολ για να περάσουμε και δεν μπορούμε να μείνουμε στο 2-0 του πρώτου αγώνα. Εμείς ξέρουμε ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα εμφανιστεί πιο αποφασιστική αύριο στο ματς. Ακόμα και εάν έχουμε κερδίσει στο πρώτο ματς, από αύριο αρχίζουν όλα από την αρχή για εμάς.

Σίγουρα δεν μου αρέσει καθόλου να βλέπω έναν τεχνικό να υποφέρει πολύ. Θεωρώ πως τώρα συμβαίνει αυτό με τον Μόγιες, επειδή δεν έχει τα αποτελέσματα που θέλει. Πιστεύω ωστόσο πως θα έχει την ευκαιρία να διορθώσει την κατάσταση στο μέλλον».

Τους παίκτες του Ολυμπιακού εκπροσώπησε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο οποίος δήλωσε πως πρωταθλητές Ελλάδος θα φανούν συνεπείς στο ραντεβού με την προημιτελική φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Οι δηλώσεις του Παπαδόπουλου:

«Σίγουρα είναι σημαντικό ματς για όλους. Είναι ίσως το πιο σημαντικό των τελευταίων ετών. Δεν υπάρχει άγχος, παρά μόνο επιθυμία για να αγωνιστούμε αύριο και να τα δώσουμε όλα. Μόλις αρχίσει ο αγώνας, θα αποβάλλουμε κάθε άγχος. Θα κάνουμε το καθήκον μας, έχουμε δείξει πως έχουμε μεγάλες δυνατότητες για να προχωρήσουμε στη διοργάνωση.

Είμαστε χαρούμενοι που έχουμε φτάσει μέχρι εδώ. Είναι ιδιαίτερο για εμάς. Αυτός είναι ο στόχος που πρέπει να έχει πάντα ο Ολυμπιακός. Πάντως απ’ την αρχή της σεζόν έχουμε δείξει πως μπορούμε πιο ψηλά. Το κλίμα είναι πολύ καλό στην ομάδα, είμαστε μέσα σε όλες τις διοργανώσεις μου και πιστεύω πως πρέπει να συνεχιστεί. Ο Ολυμπιακός έχει αλλάξει επίπεδο και τα κατορθώματα του συλλόγου το αποδεικνύουν.

Είναι σημαντικό που η ομάδα προσπαθεί απ’ την αρχή να παίζει το ποδόσφαιρο που επιθυμεί ο προπονητής μας. Δεν θα αλλάξουμε τη φιλοσοφία μας. Σίγουρα θα είμαστε προσεκτικοί, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα κλειστούμε πίσω. Χρειάζεται συγκέντρωση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα κι έχουμε πάθος, θέληση, τότε νομίζω πως θα πάρουμε αυτό για το οποίο ήρθαμε στην Αγγλία. Δεν μου αρέσει να προβλέπω το τι θα συμβεί. Αν μπορέσουμε και σκοράρουμε, τότε σίγουρα τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα για εμάς.

Η Γιουνάιτεντ είναι τεράστιος σύλλογος και τον σεβόμαστε. Ξέρουμε πως το ματς διαρκεί 90 λεπτά και ό,τι κι αν συμβεί θα δώσουμε τα πάντα. Η αντίπαλός μας έχει δείξει τα παλιότερα χρόνια πως ανά πάσα στιγμή μπορεί να ανατρέψει κάθε σκορ.

Αύριο θα έχουμε πολύ κόσμο στο πλευρό μας, όπως γίνεται πάντα. Αυτό θα είναι επιπλέον κίνητρο για εμάς. Θέλουμε να τιμήσουμε τη φανέλα που φοράμε και να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να πετύχουμε το στόχο μας».