X

Βαθμούς και… δοκάρια μοιράστηκαν Ατρόμητος και Παναθηναϊκός

Ισόπαλοι 0-0 αναδείχθηκαν στο Περιστέρι Ατρόμητος και Παναθηναϊκός και ισοβαθμούν μαζί με τον ΠΑΟΚ στη 2η θέση.

Ant1news



Τόσο οι Περιστεριώτες όσο και οι «πράσινοι» δημιούργησαν ευκαιρίες και έψαξαν το γκολ, όμως δεν κατάφεραν τις μετουσιώσουν σε ένα τέρμα, με αποτέλεσμα να μείνουν στο 0-0 στο Περιστέρι, στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα.

Οι δύο ομάδες, που θα ανανεώσουν το ραντεβού τους στα πλέι οφ, είχαν από ένα δοκάρι στο παιχνίδι και μοιρασμένες τελικές προσπάθειες, δείχνοντας τις… ορέξεις τους ενόψει του μίνι πρωταθλήματος που θα ακολουθήσει μετά το τέλος της κανονικής περιόδου της Σούπερ Λίγκα.

Μετά από εκατέρωθεν χαμένες ευκαιρίες και σκληρές μονομαχίες, ο Παναθηναϊκός είχε δοκάρι με τον Νίκο Καρέλη στο 78ο λεπτό, ενώ ο Ατρόμητος απάντησε με το δοκάρι του Ναπολεόνι στο 89΄.  Μέχρι το τέλος του αγώνα δεν άλλαξε κάτι, με τις  δύο ομάδες να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις.

Με το αποτέλεσμα αυτό, το «τριφύλλι» και η ομάδα του Περιστερίου συνεχίζουν να ισοβαθμούν με 63 βαθμούς, ενώ μαζί τους «συγκατοικεί» πλέον και ο ΠΑΟΚ, που έχει, όμως, ένα παιχνίδι λιγότερο.

Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος: Τσέναμο, Νάστος, Λαζαρίδης, Ταυλαρίδης, Γιαννούλης, Παπαδόπουλος (65’ Ναπολεόνι), Δημούτσος, Ούμπιδες, Πίτου Γκαρσία (90’ Φάμπιο), Καραμάνος, Μπρίτο (79’ Μπάλλας).

Παναθηναϊκός: Καπίνο, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Μέντες, Κλωναρίδης (55’ Αμπέντ), Μπεργκ, Ζέκα, Ατζαγκούν (67’ Καρέλης), Νάνο, Σίλντενφελντ, Πράνιτς (90’ Λαγός).

Το πρόγραμμα της 32ης αγωνιστικής:

Σάββατο 29 Μαρτίου
Παναιτωλικός-Βέροια 0-0
Πανιώνιος-Αστέρας Τρίπολης  3-0
Ατρόμητος-Παναθηναϊκός 0-0

Κυριακή 30 Μαρτίου
15:00 ΠΑΟΚ-Καλλονή
17:15 Εργοτέλης-ΠΑΣ Γιάννινα
17:15 Λεβαδειακός-ΟΦΗ
17:15 Πανθρακικός-Απόλλων
19:30 Ολυμπιακός-Άρης

Δευτέρα 31 Μαρτίου
19:30 Ξάνθη-Πλατανιάς