X

Tεστ για Πέτριτς στον Παναθηναϊκό

Ο Μλάντεν Πέτριτς θα αγωνιστεί στο φιλικό του Παναθηναϊκού με τον Αχαρναϊκό την Τρίτη. Προβλήματα τραυματισμού αντιμετωπίζουν οι Ζέκα-Καρέλης-Τριανταφυλλόπουλος.

Ant1news


Του Γιώργου Τριανταφυλλίδη 

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αγώνα της Κυριακής με τον Λεβαδειακό στη Λεωφόρο ξεκίνησε με προβλήματα. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν, ο Ζέκα που έχει ένα αιμάτωμα στο μηρό και ο Καρέλης λόγω ενοχλήσεων στους κοιλιακούς, ενώ ο Τριανταφυλλόπουλος θα υποβληθεί σε μαγνητική για ενοχλήσεις στο γόνατο.

Την Τρίτη οι "πράσινοι" θα δώσουν φιλικό με τον Αχαρναϊκό κεκλεισμένων των θυρών στο Κορωπί και ο Γιάννης Αναστασίου θα χρησιμοποιήσει τον Μλάντεν Πέτριτς για να διαπιστώσει την αγωνιστική ετοιμότητα του Κροάτη φορ που ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα με στόχο να είναι πανέτοιμος για τον δεύτερο ημιτελικό του κυπέλλου με τον ΟΦΗ (16/4) και για τα πλέι οφ.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν και ο νεαρός Κροάτης δεξιός μπακ Τούντορ που δοκιμάζεται εδώ και καιρό από τον Παναθηναϊκό αλλά και ο Αποστολόπουλος που επέστρεψε με άδεια από την Παναχαϊκή, καθώς δεν έχει υποχρεώσεις.