X

Άλμα πρόκρισης για Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν

Η Ρεάλ Μαδρίτης και η Παρί Σεν Ζερμέν επιβεβαίωσαν τον τίτλο των φαβορί και απέκτησαν σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση στους «4» του Champions League.

Ant1news

Η «Βασίλισσα» θέλησε από την αρχή να «κόψει τον αέρα» στη Ντόρτμουντ και να μην επιτρέψει στους Γερμανούς να ελπίζουν σε θετικό αποτέλεσμα. Μόλις στο 3ο λεπτό, ο Καρβαχάλ βρήκε ωραία τον Γκάρεθ Μπέιλ σε θέση βολής και ο Ουαλός δε δυσκολεύθηκε να πλασάρει εύστοχα για να «γράψει» το 1-0. Ο Ίσκο στο 27’ διπλασίασε τα τέρματα της Ρεάλ, με σουτ στη γωνία του Βαϊντενφέλερ. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο 57ο λεπτό πέτυχε το 3-0, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη των «μερένγκες».

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ρεάλ Μαδρίτης: Κασίγιας, Πέπε, Ράμος, Κοεντράο, Καρβαχάλ, Μπέιλ, Αλόνσο, Μόντριτς, Ίσκο (72’ Ιλαραμέντι), Ρονάλντο (80’ Κασεμίρο), Μπενζεμά (74’ Μοράτα).

Ντόρτμουντ: Βαϊντενφέλερ, Χούμελς, Παπασταθόπουλος, Πίστσεκ (67’ Σίμπερ), Ντουρμ, Κελ (73’ Τζόγιτς), Ρόις, Σαχίν, Γκρόσκρόιτς, Μικιταριάν (64’ Χόφμαν), Αουμπαμεγιάνγκ.

Η Τσέλσι μπήκε «μουδιασμένα» στο ματς και η Παρί Σεν Ζερμέν το εκμεταλλεύθηκε με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο. Ο Λαβέτσι στο 4ο λεπτό νίκησε τον Τσεχ με αριστερό σουτ, δίνοντας προβάδισμα στους Παριζιάνους. Ο Τιάγκο Σίλβα ανέτρεψε τον Όσκαρ μέσα στην περιοχή στο 27’ και ο Χάζαρντ από την άσπρη βούλα του πέναλτι πέτυχε το 1-1.

Η Παρί πήρε εκ νέου το προβάδισμα με 2-1, χάρη στο «δώρο» του Νταβίντ Λουίς, που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του στο 61ο λεπτό. Ο Παστόρε, με υπέροχη ατομική ενέργεια, διαμόρφωσε το τελικό 3-1 στις καθυστερήσεις του ματς.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παρί Σεν Ζερμέν: Σιρίγκου, Τιάγκο Σίλβα, Άλεξ, Μάξγουελ, Τζαλέ, Τιάγκο Μότα, Ματουιντί, Βεράτι (76’ Καμπαγιέ), Καβάνι, Ιμπραημόβιτς (73’ Λούκας), Λαβέτσι (85’ Παστόρε).

Τσέλσι: Τσεχ, Ιβάνοβιτς, Νταβίντ Λουίς, Κέιχιλ, Τέρι, Αζπιλικουέτα, Ραμίρες, Όσκαρ (74’ Λάμπαρντ), Χάζαρντ, Γουίλιαν, Σούρλε (59’ Τόρες).

Την Τρίτη, ισόπαλες έληξαν οι αναμετρήσεις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μπάγερν Μονάχου και Μπαρτσελόνα-Ατλέτικο Μαδρίτης.