X

Το "πράσινο" σερί

Ο Παναθηναϊκός παρέμεινε αήττητος για δέκατο συνεχόμενο παιχνίδι και κατάφερε να ανέβει στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, μια αγωνιστική πριν από το φινάλε της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος.

Ant1news

του Γιώργου Τριανταφυλλίδη 

Το τελευταίο δίμηνο ήταν άκρως επιτυχημένο για την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου. Στις 5 Φεβρουαρίου οι "πράσινοι" γνώρισαν την ήττα με 1-0 από τον Αστέρα στην Τρίπολη για την 23η αγωνιστική και υποχώρησαν στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα με ορατό τον κίνδυνο να μείνουν εκτός πλέι οφ. 

Ωστόσο πέτυχαν ένα εντυπωσιακό σερί στη συνέχεια με 8 νίκες και δύο ισοπαλίες σε 10 αγώνες και το φινάλε της 33ης και προτελευταίας αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα, βρήκε την ομάδα του τριφυλλιού στην 3η θέση της βαθμολογίας. Μάλιστα εάν ξεκινούσαν σήμερα τα πλέι οφ, ο Παναθηναϊκός θα είχε δύο βαθμούς, όσους και ο ΠΑΟΚ, εναντί  ενός του Ατρόμητου και κανενός του Αστέρα Τρίπολης. 

Την Κυριακή ο Παναθηναϊκός θα επιδιώξει στην Ξάνθη να ολοκληρώσει με νίκη την κανονική περίοδο, με το μυαλό πάντως και στον δεύτερο ημιτελικό του κυπέλλου με τον ΟΦΗ που ακολουθεί μετά από  τρεις ημέρες στη Λεωφόρο. 

Ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Νίκος Νταμπίζας βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες στο εξωτερικό και παρακολούθησε παίκτες ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού.