X

Ολυμπιακός: «Είδε Τανάσε ο Ισά»

Ο Ολυμπιακός μπορεί να κινείται στους ρυθμούς της αυριανής φιέστας, όμως η μετεγγραφολογία καλά κρατεί.

Ant1news

Σύμφωνα με τον ρουμανικό τύπο, ο Πιέρ Ισά βρέθηκε χθες το βράδυ στο Βουκουρέστι και παρακολούθησε τον Κριστιάν Τανάσε στο ματς της Στεάουα με την Βασλούι. Η ομάδα του 27χρονου μεσοεπιθετικού γνώρισε την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα με 0-1, με τον Τανάσε όμως να πραγματοποιεί καλή εμφάνιση.

Την ίδια ώρα οι Μεξικανοί υποστηρίζουν πως οι πρωταθλητές Ελλάδος ενδιαφέρονται για τον Άλαν Πουλίδο της Τίγκρες, ενώ τις τελευταίες ημέρες αναπτύχθηκε έντονη φημολογία και για τον Θανάση Παπάζογλου, που το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από τον ΟΦΗ. Οι «ερυθρόλευκοι» διέψευσαν πως έχουν έρθει σε συμφωνία με τον Πανθρακικό για την απόκτηση του 19χρονου χαφ, Νίκου Καθάριου.

Το τμήμα σκάουτινγκ του Ολυμπιακού βρίσκεται συνεχώς σε αναζήτηση νέων μετεγγραφικών στόχων, όμως οι συζητήσεις για την ενίσχυση της ομάδας θα γίνουν μετά το τέλος της σεζόν ανάμεσα στη διοίκηση και τον Μίτσελ. Ο Μαδριλένος θα παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και πρόθεση του Βαγγέλη Μαρινάκη είναι να ικανοποιήσει τις μετεγγραφικές επιθυμίες του τεχνικού ηγέτη των πρωταθλητών.