X

Χαρούμενα γενέθλια για την ΑΕΚ

Η ΑΕΚ συνέτριψε 4-0 τον Αστέρα Βάρης, κάνοντας πάρτι εντός και εκτός γηπέδου, στα 90ά της γενέθλια.

Ant1news

Με τον καλύτερο τρόπο γιόρτασε η ΑΕΚ την συμπλήρωση των 90 χρόνων από την ίδρυσή της που κλείνει την Κυριακή, καθώς συνέτριψε 4-0 τον Αστέρα Βάρης στο ΟΑΚΑ. 

Παίζοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο, η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ στο 14ο λεπτό της αναμέτρησης με γκολ του Σταθάκη, ο οποίος αιφνιδίασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα.  Στο 16’ ο Ντακόλ διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του διώχνοντας το άγχος από νωρίς. 

Το 3-0 έγινε στο 71’ από τον Πλατέλλα, ενώ ο τρία λεπτά αργότερα ο Τσεβάς σφράγισε τη νίκη διαμορφώνοντας το τελικό 4-0. 

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας της Γ Εθνικής με 57 βαθμούς και στην περίπτωση, που η Κηφισιά δεν νικήσει την Κυριακή στην έδρα του Περαμαϊκού, διασφαλίζει και μαθηματικά την άνοδό της στη Football League.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ: Βούρας, Τσουκαλάς (68’ Μούργκα), Τσουμάγκας (74’ Πεταυράκης), Τζανετόπουλος, Σταθάκης, Κορδέρο, Γεωργέας, Ντακόλ (70’ Τσεβάς), Γροντής, Ανάκογλου, Πλατέλλας.

Αστέρας Βάρης: Ούσιος, Σχίζας, Κοπελάς, Σκουρλής, Πλίτσης, Φωστέρης (63’ Κωβαίος), Μίζος, Ανδρεαδάκης, Καζατζής, Ζώνας, Ντούλιας (77’ Κριλής).