X

Κουνάει σεντόνι από… «ζαχαρωτά»

Η Έβερτον πέρασε και από το «Στάδιο του Φωτός» καθ΄οδόν προς το Champions League.

Ant1news


Η Έβερτον έφτασε τις επτά συνεχόμενες νίκες, 1-0 τη Σάντερλαντ στο «Stadium of light» και ξεπέρασε στη βαθμολογία την Άρσεναλ, η οποία υπολείπεται πλέον δύο βαθμούς. Τα «ζαχαρωτά», πήραν ένα ακόμα τρίποντο, χάρη σε αυτογκόλ του Μπράουν στο 75ο λεπτό.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της 34ης αγωνιστικής, που ξεκίνησαν στις 17:07 προς τιμήν των 96 θυμάτων του Χίλσμπορο (στις 15 Απριλίου του 1989), η Τότεναμ αν και βρέθηκε να χάνει με 3-0, στην έδρα της Γουέστ Μπρομ, κατόρθωσε να ισοφαρίσει στο 94’ ενώ σημαντικό βήμα παραμονής έκανε η Φούλαμ με το  1-0 τη Νόριτς στο «Κρέιβεν Κότατζ» μειώνοντας σε 3 βαθμούς τη διαφορά από τα «καναρίνια» που είναι πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Ελπίδες παραμονής έχει και Κάρντιφ μετά το, εκτός έδρας 1-0 επί της Σαουθάμπτον. Σπουδαία νίκη πέτυχε και η Κρίσταλ Πάλας, 1-0 την Άστον Βίλα. Με το ίδιο σκορ επικράτησε και η Στόουκ της Νιούκαστλ.

Την Κυριακή διεξάγεται το μεγάλο ντέρμπι Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Σίτι, αλλά και ο δεύτερος ημιτελικός   του κυπέλλου ανάμεσα στη Χαλ  Σίτι και τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στο «Γουέμπλεϊ». Η νικήτρια θα αντιμετωπίσει στον τελικό την Άρσεναλ, η οποία χρειάστηκε τη διαδικασία των πέναλτι για να αποκλείσει (4-2) τη Γουίγκαν.