X

Θα «απαντήσει» με μετεγγραφές ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζει την αντεπίθεση του μετά την «κόλαση» της Τούμπας

Ant1news


του Βασίλη Χατζηδάκη

Οι πρωταθλητές δεν πρόκειται να… ρίξουν λάδι στη φωτιά στη διαμάχη τους με τον ΠΑΟΚ, αλλά να δημιουργήσουν μία ακόμη πιο ανταγωνιστική ομάδα την επόμενη σεζόν. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι αποφασισμένος να ενισχύσει το «οπλοστάσιο» των «ερυθρολεύκων» με παίκτες μεγάλης αξίας από το εξωτερικό και ταλαντούχους Έλληνες ποδοσφαιριστές. 

Η συνάντηση του προέδρου του Ολυμπιακού με τον Μίτσελ θα δρομολογήσει τις εξελίξεις για την επόμενη μέρα. Πρόθεση του «ισχυρού» άνδρα των πρωταθλητών είναι να παραμείνει ο Ισπανός στο τιμόνι της ομάδας και να υλοποιήσει όλες τις μετεγγραφικές του επιθυμίες. Ήδη τα δύο πρώτα ονόματα που ακούστηκαν είναι του Ματιέ Βαλμπουενά και του Μίρκο Βουτσινιτς. Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός θα μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι από την Μαρσέιγ, ενώ ο Μαυροβούνιος επιθετικός δεν βρίσκεται μέσα στα πλάνα του Αντόνιο Κόντε για την Γιουβέντους της σεζόν 2014-15. 

Πάντως, έχουν ήδη αρχίσει οι πρώτες «αφίξεις» στο Ρέντη. Στις προπονήσεις του Ολυμπιακού συμμετέχουν και οι ποδοσφαιριστές που έπαιζαν δανεικοί σε άλλες ομάδες της Σούπερ Λίγκα όπως οι Βλαχοδήμος, Μπουχαλάκης, Λυκογιάννης, Διαμαντάκος, Καραγκούνης, Κολοβός, Τζανακάκης, Λεάντρο, Σιώπης, Τάτος και Κάταϊ. Οι νέοι θα περάσουν τις επόμενες δύο εβδομάδες από το «μικροσκόπιο» του Μίτσελ, ο οποίος θα αποφασίσει για το μέλλον τους.