X

Τιτανομαχία πολλών… αστέρων στο «Μπερναμπέου»

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Champions League επιδιώκουν να κάνουν απόψε (21:45) η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπάγερν Μονάχου στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου».

Ant1news



Η πρώτη αποψινή τιτανομαχία μεταξύ της «βασίλισσας» και των Βαυαρών, για τα ημιτελικά του Champions League, συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα των απανταχού ποδοσφαιρόφιλων.

Τόσο οι Μαδριλένοι όσο και οι Γερμανοί δηλώνουν διψασμένοι για την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου και εμφανίζονται αποφασισμένοι για μία μάχη μέχρις εσχάτων προκειμένου να εξασφαλίσουν το εισιτήριο για τον τελικό του Champions League.

Η Ρεάλ Μαδρίτης, που έχει κατακτήσει εννέα τρόπαια στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, θέλει να επιστρέψει στον τελικό μετά το 2002, ενώ από την άλλη μεριά η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα, που έχει φτάσει συνολικά τα πέντε Τσάμπιονς Λιγκ, έχει ως στόχο να υπερασπιστεί τον τίτλο της και να γίνει η πρώτη ομάδα με δύο σερί κατακτήσεις του βαρύτιμου τροπαίου.

Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Κάρλο Αντσελότι θα έχει πάλι στη διάθεσή του τον Κριστιάνο Ρονάλντο, που ήταν τραυματίας, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Γκάρεθ Μπέιλ, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση. Στην αντίπερα όχθη, ο Πεπ Γκουαρντιόλα μπορεί να υπολογίζει στους Νόιερ και Αλάμπα, ενώ δεν θα έχει και πάλι στη διάθεσή του τους Τιάγκο, Μπαντστούμπερ, Στάρκε και Σακίρι.

Το βράδυ της Τρίτης, Ατλέτικο και Τσέλσι έμειναν στο 0-0 στη Μαδρίτη, στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα και άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς ενόψει του επαναληπτικού στην Αγγλία.